Rastislav Búgel Iné športy

Štart hokejovej extraligy a zápolenie futbalistov: TIETO zápasy nás čakajú cez víkend

Športových fanúšikov v meste pod Zoborom čaká poriadne nabitý víkend. Pozrite si prehľad zaujímavých zápasov.

Ilustračný obrázok k článku Štart hokejovej extraligy a zápolenie futbalistov: TIETO zápasy nás čakajú cez víkend
Zdroj: Dnes24.sk

Sobota 13.septembra:

  • O 13:00 hodine si na vedľajšej ploche zimného štadióna v Nitre pozrieme ďalšie vystúpenie nitrianskych hokejbalistov. Štvornásobný majster Slovenska má za sebou prvé kolo, v ktorom zdolal Vrútky. V druhom zápase na domácej ploche tentoraz privítajú hokejbalistov z Imperial Martin.
  • O 15:00 hodine si môžeme pozrieť aj zaujímavé zápolenie futbalistov FC Nitra. Tí majú za sebou úspešné ťaženie, keď vyhrali tri zápasy v rade. Na svojom trávniku privítajú „B“ tím Slovana Bratislava. Nitra stráca na svojho sobotného súpera 2 body a v prípade úspechu ho tak v tabuľke Doxxbet ligy preskočí.
  • Pokiaľ by ste ešte toho športu v sobotu nemali málo, môžete sa prísť pozrieť do Mestskej športovej haly na Klokočine. O 18:00 hodine sa tu predstavia nitrianski basketbalisti, ktorí nastúpia na domácej palubovke proti Leviciam.

Nedeľa 14.septembra:

  • Na svoje si konečne prídu aj hokejoví priaznivci. Prvé kolo nitrianski hokejisti absolvujú už v piatok 12.septembra na ľade Popradu. Slovenský vicemajster sa domácemu publiku predstaví v nedeľu o 17:00 hodine. Zverencov trénera Antonína Stavjaňu preveria Piešťany.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM