Tlačové správy

Staňte sa špecialistom na alarmy. Certifikované školenie aj vo vašom meste!

Láka vás začať montovať alarmy prestížnej značky Jablotron? Chcete sa stať certifikovaným odborníkom v tejto oblasti? Tak si do svojho diára poznačte termíny najbližších školení: 28. a 29. 5. 2019 v Nitre a 11. a 12.6. 2019 v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku Staňte sa špecialistom na alarmy. Certifikované školenie aj vo vašom meste!
Zdroj: Jablotron

Ak vás baví elektrotechnika a inštalácia systémov, na tomto školení nemôžete chýbať. Staňte sa odborníkom na montáž alarmov Jablotron a zaradíte sa do elitnej skupiny špecialistov, ktorí sú vyhľadávaní pre najrôznejšie montáže. Naplno tak môžete využiť svoj potenciál a vaše hobby sa môže stať vysnívanou prácou. Na absolvovanie školenia nepotrebujete spĺňať žiadne špeciálne požiadavky. Stačí sa registrovať na stránke www.jablotron.sk a dva dni sa naplno venovať zaujímavému školeniu.

Samotné školenie sa pozostáva z dvoch dní nabitých informáciami a ukážkami z praxe. Získate tak ucelený prehľad o jednotlivých komponentoch, montáži ako aj riešení praktických problémov.

Odborníci vám vysvetlia všetky potrebné pojmy, nevyhnutnú legislatívu, obchodné podmienky a princípy doplnené o skúsenosti z praxe. Druhý deň školenia uvidíte názornú ukážku inštalácie alarmu a nástroje ako Jablotron uľahčuje život svojim montérom pri predaji a inštalácii.

Kurz prebieha formou interaktívnej prezentácie, pri ktorej vám skúsený lektor odovzdá bohaté skúsenosti z praxe, dá priestor pre všetky vaše otázky a súčasne vám predvedie názorné ukážky inštalácie. Na konci seminára môžete získať certifikát, ktorý vás oprávňuje nielen k montáži alarmu, ale je tiež kľúčom k zázemiu a podpore od Jablotronu. Certifikovaným partnerom Jablotron totiž poskytuje bezkonkurenčné výhody, ktoré sa dozviete na školení.

Najbližšie semináre sa uskutočnia:

28. – 29.5. 2019 v Nitre
11. – 12.6. 2019 v Žiline
Prihlásiť sa môžete prostredníctvom online webovej prihlášky na stránke https://www.jablotron.com/…armov/kurzy/

Zdroj: Jablotron
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM