Rastislav Búgel Samospráva

Staničná ulica prejde rekonštrukciou: Autobusy dočasne zmenia svoje trasy!

Zničená cesta na Staničnej ulici prejde rozsiahlou rekonštrukciou. Množstvo vodičov si konečne vydýchne.

Ilustračný obrázok k článku Staničná ulica prejde rekonštrukciou: Autobusy dočasne zmenia svoje trasy!
Foto: Rastislav Búgel

Neslávne známe Staničná ulica v Nitre sa dočká rekonštrukcie. Zdevastovaný úsek v blízkosti vlakovej stanice pozná takmer každý vodič v Nitre. „Toto nie je cesta, je to tankodrom. Snáď to bude čoskoro opravené,“ povedal nám vodič, ktorý zaparkoval auto pred železničnou stanicou.

Zmeny v autobusovej doprave

O rozsahu a dĺžke trvania rekonštrukcie vás budeme informovať v ďalšom článku. Bližšie informácie sa nám od mesta do tejto chvíle nepodarilo získať. Rekonštrukcia si však vyžiada dočasné zmeny v autobusovej doprave.

Možné meškanie spojov

„Z dôvodu súvislej opravy Staničnej ul. v termíne od pondelka 24. marca 2014 do nedele 6. apríla 2014 vrátane sa dočasne zmenia trasy liniek mestskej hromadnej dopravy,“ informuje nitriansky autobusový prepravca Arriva Nitra. Všetky spoje liniek 1, 14, 18, 19, 21, 24, 27, 33 a 94, ktoré bežne začínajú a končia na zastávke Železničná stanica, budú mimoriadne začínať a končiť na zastávke Rázcestie Železničná stanica. „Náhradná zastávka sa nachádza na Novozámockej ul., približne 200 metrov od zrušenej zastávky,“ informuje Arriva Nitra. Prepravca upozorňuje na možné meškanie niektorých spojov.

Rekonštrukcia Staničnej
6
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM