Monika Földešiová Rôzne

Staň sa tvárou NBL

Dievčatá, chcete byť ako Gisele Bündchen? Chlapci, chcete sa podobať na Brazílčanov Emanuela či Ricarda Santosa? Máte ideálnu príležitosť ako sa priblížiť svojim vzorom! Je tu iPANEMA beach girl / beach boy 2011.

1. ABC Nitra organizovalo podobnú súťaž už minulý rok. Víťazkou sa stala Monika Kubicová, ktorá získala až 152 hlasov. Po roku tu máme opäť súťaž o najsympatickejšie dievča a tento raz aj chlapca Nitrianskej pláže.

iPANEMA beach girl/boy je neobyčajná súťaž krásy už z toho dôvodu, že vyhrávajú celkové sympatie, charizma a aura profesionálnych či amatérskych športovcov. Samotné výkony sú v tomto prípade druhoradé – podľa hesla, nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa. Aj keď stať sa beach girl / beach boy NBL 2011 je samozrejme veľká prestíž, navyše, ak je sponzorom iPANEMA, značka, ktorá obúva nielen svetoznámu modelku Gisele Bündchen, ale aj majstrovských beachvolejbalistov Alisona s Emaneulom a Ricarda s Marciom.

Ako sa prihlásiť? Zúčastniť sa môže každý účastník NBL, ktorý absolvoval aspoň jeden turnaj na nitrianskom kúpalisku (volejbal, tenis, futbal, hádzaná a pod.). Čo nie je také zložité ani pre širokú verejnosť, nakoľko 1. ABC Nitra vytvorilo na turnajoch NBL priestor aj pre C kategóriu (začiatočníkov). Vek v tejto súťaži nehrá žiadnu rolu. Ale pozor, počet účastníkov je obmedzený! Preto zašlite čo najskôr svoju farebnú fotografiu (celej postavy v plavkách, resp. v letnom športovom oblečení na piesku/pláži, tvár musí byť viditeľná bez slnečných okuliarov) s kontaktnými údajmi (meno, vek, adresa, tel. číslo a veľkosť topánky – európske číslovanie) na e-mail ipanema@nbl.sk. Priatelia, priateľky, bratia, sestry, príbuzní a známi, ak máte vo svojom okolí niekoho nadmieru sympatického, kto sa zúčastnil aspoň jedného turnaja NBL, neváhajte, do súťaže ich môžete prihlásiť aj vy! (V e-maily nezabudnite uviesť ich kontaktné údaje). Keďže je počet účastníkov limitovaný, finálovú desiatku dievčat aj chlapcov vyberie organizačný tím NBL.

Ako hlasovať? Hlasovať za svoju favoritku, resp. favorita môže ktokoľvek, kto príde na akýkoľvek turnaj NBL a pri fotografiách finalistiek / finalistov vhodí lístok do hlasovacej urny. Samozrejme, na hlasovací lístok nezabudnite uviesť okrem mena vašej obľúbenkyne / obľúbenca aj kontaktné údaje, pretože vyhráva aj vyžrebovaný hlasujúci! Tešíme sa na vašu účasť a víťazov a druhé dve miesta odmeníme na najväčšom sviatku plážových športov v Nitre NBL Open (30.-31. júla 2011). Ceny do súťaže venovala iPANEMA. Na víťazku čaká balíček priamo od Gisele Bündchen s exkluzívnou kabelkou a fľaštičkou piesku priamo z brazílskej pláže a ďalšie hodnotné ceny! Ani víťaz ankety neobíde naprázdno. Bude určite spokojný s komfortnou trendovou plážovou obuvou a športovým letným oblečením.

[color=#ff0000]Ešte ste neboli na NBL? Napravte to![/color] Plážový tenis 9. 7. (raketky a loptičky dodá organizátor, stačí prísť na nitriansku pláž o 9.00 hod.) NBL trojice 16. 7. (prihlasujte sa na trojice@nbl.sk – názov a zloženie tímu) NBL 5/6 (muži/ženy) 23. 7. (prihlasujte sa cez stránku www.nbl.sk od 18. 7.) NBL OPEN 30. – 31. 7. – Majstrovstvá Slovenska amatérov v plážovom volejbale (prihlasujte sa cez stránku www.nbl.sk od 25. 7.) Plážový tenis 13. 8. (raketky a loptičky dodá organizátor, stačí prísť na nitriansku pláž o 9.00 hod.) NBL 6/6 (mix) 20. 8. (prihlasujte sa cez stránku www.nbl.sk od 15. 8.) NBL trojice 27. 8. (prihlasujte sa na trojice@nbl.sk – názov a zloženie tímu)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM