Rôzne

SPU sa opäť otvorí verejnosti: Pokračuje v predstavovaní svojich fakúlt

Slovenská poľnohospodárska univerzita (SPU) v Nitre bude aj v roku 2020 pokračovať v predstavovaní svojich fakúlt.

Ilustračný obrázok k článku SPU sa opäť otvorí verejnosti: Pokračuje v predstavovaní svojich fakúlt
Zdroj: TASR

V rámci dní otvorených dverí prezentovala už koncom minulého roka svoje pracoviská fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja. Tá svoje dvere otvorí záujemcom aj 17. januára a 14. februára.

Verejnosť i záujemcovia o štúdium na SPU môžu navštíviť fakultu ekonomiky a manažmentu 17. januára, 7. februára a 13. marca. Technická fakulta sa bude 23. januára prezentovať v jednom z obchodných centier a 13. februára aj vo svojich priestoroch.

„Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva otvorí svoje ateliéry a učebne 7. februára a 17. marca,“ uvádza v pozvánke vedenie SPU.

Informácie o technickom vybavení i jednotlivých vzdelávacích programoch môžu záujemcovia o štúdium získať na fakulte agrobiológie a potravinových zdrojov 3. a 14. februára.

Fakulta biotechnológie a potravinárstva otvorí svoje dvere 7. februára a 27. marca.

Ako informovala univerzita, v rámci dní otvorených dverí budú jednotlivé fakulty SPU poskytovať informácie o študijných programoch, podmienkach prijímacieho konania, uplatnení absolventov a spolupráci katedier s domácimi a zahraničnými inštitúciami.

Zároveň záujemcovia získajú možnosť navštíviť fakultné pracoviská a laboratóriá a pozrieť si predvádzanie techniky a ďalšieho vybavenia univerzity.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM