Krimi

Sprejer úradoval v uliciach Nitry: Stenu "vyzdobil" OSEMMETROVÝM nápisom!

Polícia riešila oznam o sprejerovi, ktorý sa zameral na jednu zo stien na Chrenovej. Na mieste zasahovala mestská a aj štátna polícia.

Ilustračný obrázok k článku Sprejer úradoval v uliciach Nitry: Stenu "vyzdobil" OSEMMETROVÝM nápisom!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Začiatkom septembra prijala mestská polícia telefonický oznam od pozorného občana. Ten si všimol muža kresliť nápis na stenu budovy na ulici Nábrežie mládeže.

„Umelecké dielo“ malo rozlohu približne 2 × 8 metrov!

„Uviedol, že muža oslovil, ten si ho však nevšímal a z miesta činu odišiel. Oznamovateľ ho sledoval až ku konkrétnemu domu na Moyzesovej ulici, do ktorého muž vošiel,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Po príchode na miesto oznamovateľ hliadke ukázal nápis na budove garáží na Nábreží mládeže pri SPU.

Prečítajte si tiež

„Tiež ich upozornil na veľmi podobný nápis staršieho dáta na budove Študentského domova Mladosť na Štúrovej ulici. Po zvážení konania zatiaľ neznámeho páchateľa príslušníci mestskej polície privolali na miesto hliadku PZ SR, keďže vzniklo dôvodné podozrenie, že konanie páchateľa mohlo naplniť skutkovú podstatu trestného činu,“ dodáva MsP v Nitre.

Zavolali hliadky

K miestu poškodenia prišli postupne dve hliadky policajného zboru. „Ich príslušníci sa neskôr vyjadrili, že vzhľadom na predbežne odhadovanú výšku spôsobenej škody skutok nie je trestným činom a má ho doriešiť mestská polícia ako prvotný prijímateľ podnetu. Mestskí policajti pokračovali na mieste v objasňovacích úkonoch a prípad bol postúpený na ďalšie objasňovanie,“ prezradila mestská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM