Monika Földešiová Rôzne

Spoveď prostitútky – diel prvý

Mirka, intímna spoločníčka nemenovaného nočného podniku v Nitre, nám porozprávala o klientoch i nepríjemných skúsenostiach, ktoré sa spájajú s najstarším remeslom na svete.

Za akých okolností si sa dostala k tejto práci? Keď som mala 24 rokov a bola som vo veľkej finančnej tiesni, kamarátka, alebo skôr známa, mi navrhla si prilepšiť s peniazmi. Vidina dobrého zárobku bola pre mňa v tej chvíli príťažlivá, za jednu noc niekedy dostanem viac ako žena za pultom. Bála som sa však, čo si o mne druhí pomyslia.

Vedia o tom tvoji známi, priateľ, rodina? Priateľa nemám a pred rodinou to tajím. Myslíte, že by to pochopili?

Ako to chodí u vás v klube, napr. s drogami? Máš aj s tým nejaké skúsenosti? U nás sú akékoľvek drogy, ľahké i ťažšie (ak teda nerátame alkohol), prísne zakázané. Ani mimo neho nemám žiadne skúsenosti a ani nechcem. Viac si svoj život skomplikovať nemienim.

Ako sa k tebe chovajú klienti? Počula som o mnohých prípadoch týrania a vynucovania, ja mám však dobré skúsenosti, väčšinou sú milí.

Sú nejaké špeciálne typy ľudí, ktorí takúto „zábavku“ vyhľadávajú? Bola by si prekvapená, ale všetky. Od mladých, ktorí sa chcú pochvastať kamarátom až po starších, aj ženatých mužov, ktorí potrebujú ujsť do iného sveta.

A s akými netypickými až absurdnými požiadavkami si sa stretla? Záleží na tom, čo znamená absurdné a netypické? Pre niekoho je absurdný aj análny sex, ten po nás požadujú pomerne často.

A pre teba? Už nie.

Ako riešiš situáciu, ak je klient nepríjemný ale požaduje niečo, čo odmietaš? Máš nejakú zlú skúsenosť? U nás našťastie nie sú striktne postavené podmienky podľa zásady „náš zákazník – náš pán“. My môžeme odmietnuť. V iných kluboch alebo dokonca na ulici je to riskantnejšie, rovnako tak aj na eskorte (keď idú dievčatá ku klientovi domov). Počula som už o mnohých prípadoch, keď si chlap robil s prostitútkou, čo sa mu zachcelo – a to doslovne. Som rada, že po tejto stránke mám v klube zaistenú ochranu. ** Napadlo ťa niekedy skončiť s touto prácou?** Áno, už veľa krát.

A čo ti bránilo, veď peniaze na na štart do nového života máš už dosť, nie? //Neodpovedala //

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM