Rastislav Búgel Kultúra

Špeciálne pripravená hala aj hviezdni hostia: Do Nitry príde urobiť šou Bolek Polívka!

Manéž Bolka Polívku sa vysiela už od roku 1987, ale až po 28 rokoch sa prvýkrát vydá na exkluzívne turné po Slovenku. Slávny herec zavíta do 9 deviatich slovenských miest, pričom sa na neho a hviezdnych hostí môžu tešiť aj Nitrania.

Ilustračný obrázok k článku Špeciálne pripravená hala aj hviezdni hostia: Do Nitry príde urobiť šou Bolek Polívka!
Zdroj: TASR

Originálna manéž so všetkým, čo k nej patrí, navštívi Nitru už 16. februára. Okrem Bolka Polívku privedie aj hviezdnych hostí, budú nimi Milan Lasica, Anička Polívková, Mário Kuly Kollár, ale aj Vrbovskí víťazi a Jiří Stivín.

Obmedzená kapacita miest na sedenie

Športové haly budú mať počas šou výrazne obmedzenú kapacitu miest na sedenie. „Na turné sa budeme usilovať navodiť čo najviac atmosféru samotnej manéže, preto aj napriek veľkým športovým halám bude kapacita obmedzená len na niečo vyše tisíc miest, doslova v týchto halách postavíme manéž a aj samotný priestor a sedenie bude tomu prispôsobené, akoby ste boli naživo prítomní pri vašej známej a verím, že veľmi obľúbenej talk-show,“ uviedol manažér projektu Michal Malicher.

Kulyho obavy :)

Špeciálne sa na manéž teší spevák Mário Kuly Kollár, ktorý sa doteraz s Bolkom nestretol. „Je to tak, napriek tomu, že som veľkým fanúšikom Bolka a jeho programu, doteraz som nemal tú česť sa s ním zoznámiť. A napriek tomu, že sa na túto spoluprácu veľmi teším – mám aj malé obavy, čo si na mňa pripraví, lebo v manéži to nemá žiadny hosť jednoduché,“ dodal s úsmevom Kuly.

Ako čierneho koňa programu označujú organizátori turné hudobno-pracovnú skupinu Vrbovskí víťazi, ktorí si väčšinou so sebou dovezú toľko hudobných a predovšetkým netradičných nástrojov, koľko sa im zmestí do kufra auta a keďže Bolek Polívka je vášnivým hráčom a zberateľom fujár, z hudobnej stránky sa majú jeho fanúšikovia určite na čo tešiť.

A ako si spomína protagonista programu Bolek Polívka na úplne prvú manéž v roku 1987, predpokladal, že sa dožije viac ako 40 pokračovaní? „Vtedy sme nevedeli, či sa to dožije ďalšej manéže. Úspech to malo veľký už od začiatku, ale že by to trvalo tak dlho… Vlastne to boli dva roky pred nežnou revolúciou, s ktorou tiež málokto rátal.“

Na fotke: Bolek Polívka

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM