Samospráva

Spadnutý strom aj nefungujúce osvetlenie: Radnica riešila 140 pripomienok od občanov

Nitrianska radnica riešila v priebehu augusta 140 pripomienok od občanov. Vo väčšine prípadov sa týkali čistoty, životného prostredia či komunikácií.

Ilustračný obrázok k článku Spadnutý strom aj nefungujúce osvetlenie: Radnica riešila 140 pripomienok od občanov
Zdroj: Rastislav Búgel

Podľa slov Andreja Jančoviča z mestského úradu sa na základe upozornení od občanov opravilo nefungujúce osvetlenie na Párovskej, Hlavnej, Lomnickej a Kláštorskej ulici i na Parkovom nábreží.

„V auguste sa trhala aj rýchlo rastúca burina na Mostnej a Jeleneckej ulici, z cesty sa odstránil spadnutý strom na Dražovskej ulici a upravili sa aj kríky na Rázusovej ulici a Wilsonovom nábreží. Vyčistený je aj neporiadok na chodníkoch na Robotníckej, Staromlynskej, Hlavnej, Popradskej, Novomeského a Novozámockej ulici,“ uviedol Jančovič.

Ako pripomenul, v riešení sú aj nahlásené chýbajúce lavičky pri cyklotrase v lokalite Medzi vodami a tiež chýbajúce dopravné zrkadlo na Tehelnej ulici.

„Pracuje sa na odstránení čiernych skládok na Dražovskej, Súľovskej a Golianovej ulici, Hviezdoslavovej triede a na Orechovom dvore. Radnica plánuje dať do poriadku aj výtlky v rôznych častiach mesta. Azda najviac by občanov a návštevníkov Nitry potešili opravy na Svätoplukovom námestí a Triede Andreja Hlinku,“ dodal Jančovič.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM