Valovičová Zuzana Rôzne

„Som dievča do voza aj do koča! Nevadí mi nič.“

Všestranná kráska miluje svoju rodinu, priateľa, šport a obľubuje herca Jeana Clauda van Damma. Okrem učenia na maturity ju v tomto roku čaká aj dôkladná príprava na finále Miss stredných škôl Slovenskej republiky. Olívia Čambalová.

Osemnásťročná študentka gymnázia bude reprezentovať mesto pod Zoborom na celoslovenskej súťaži krásy stredoškoláčok. Rozhodli sme sa vám ju predstaviť…

Prezraď nám niečo o svojom živote… Mám úžasných rodičov a troch bratov, dvoch starších a jedného mladšieho. Chodila som na Športové gymnázium. Detstvo som mala veľmi hektické, neustále tréningy a súťaže. Takmer vôbec som nebola doma. Kvôli úrazu som na istý čas prestala športovať, čo bol aj dôvod na zmenu školy. Rok som absolvovala na Strednej škole potravinárskej. V súčasnosti študujem na súkromnom gymnáziu v Nitre, v máji ma čakajú maturity. Dvanásť rokov som sa venovala modernej gymnastike. Zranenie chrbtice spôsobilo, že som musela mať rok pauzu. Vrátila som sa znova ku gymnastike, ale už to nebolo ono. Chcela som využiť svoj rozsah a kondíciu, tak som prešla najprv na box, nakoniec však vyhral kid-box.

Netradičný šport pre dievča. Dá sa skĺbiť s modelingom? Modelingu som sa začala venovať len nedávno, aj keď od malička bolo mojím snom kráčať po móle. Baví ma móda, starostlivosť o telo. Najdôležitejšia pre mňa bola ale podpora môjho priateľa Adama a rodičov, za čo sa im chcem veľmi pekne poďakovať. Zúčastnila som sa na Miss Eden v Maďarsku, kde som skončila siedma. Prvých osem dievčat dostalo možnosť nafotiť profesionálne fotky do časopisu. Takisto som bola finalistkou v súťaži Miss Wellnes a teraz Miss stredných škôl Slovenskej republiky. Bude to pre mňa nová skúsenosť, veľmi sa na to teším.

Máš 170 centimetrov, 53 kilogramov a takmer ideálne miery 87/62/90. Ako sa staráš o postavu a vzhľad? Najviac sa starám o vlasy. Používam šampóny, kondicionéry, olejčeky… Priznám sa, rok som nebola u kaderníčky, vlasy si farbím doma. Čo sa týka postavy… Odzrkadľujú sa na nej roky tvrdých športových tréningov. V jedle sa nijako neobmedzujem, čiže dať si klobásku o pol jedenástej večer je u mňa bežné. O moju pleť na tvári sa stará skvelá kozmetička Katka. Vždy si u nej oddýchnem, zregenerujem telo i pokožku.

Ako si predstavuješ svoju modelingovú budúcnosť? Verím, že uspejem na súťaži Miss stredných škôl. Budem prezentovať samu seba. Snáď sa mi potom otvoria nové možnosti, a ak dostanem zaujímavú ponuku, určite ju neodmietnem. V súčasnosti sa sústredím na moju účasť vo finále Miss stredných škôl. S dievčatami absolvujeme v najbližšom období tri sústredenia, v júni nás čaká finále.

Čo iné plány do budúcnosti? Ak zmaturujem (budem sa snažiť), skúsim štúdium na policajnej akadémii. Keď som bola menšia, ťahalo ma to na Vysokú školu muzických umení. Teraz ma skôr láka polícia, armáda… Určite plánujem aj svadbu a rodinu, ale až keď príde ten správny čas.

Foto: Olívia Čambalová

Olivia
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM