Nikoleta Kováčová Šport Hokej

SKVELÉ správy z nitrianskeho hokeja: Obávaný útok zostáva SPOLU!

Tretia lajna Corgoňov v majstrovskej sezóne vyrábala vrásky obranám súperov. A bude tak robiť aj naďalej. Čederle, Lacka aj Okoličány zostávajú pod Zoborom.

Ilustračný obrázok k článku SKVELÉ správy z nitrianskeho hokeja: Obávaný útok zostáva SPOLU!
Zdroj: Dnes24.sk

„Neustála aktivita, obetavosť a najmä súhra, akú len tak nevidieť. Týmito atribútmi sa mohli v majstrovskej sezóne pýšiť členovia tretej útočnej formácie,“ píše web HK Nitra. Jakub Lacka a Sebastián Čederle sa na predĺžení kontraktov s Nitrou dohodli už skôr, teraz ich trio podpisom skompletizoval Dávid Okoličány.

Trnavčan s dušou Corgoňa

Vedenie HK Nitra píše, že „odchovanec trnavského hokeja si stabilnými výkonmi vypýtal pevné miesto v základnej zostave „corgoňov“.“ S dvojicou Lacka-Čederle postupom času vytvoril formáciu platnú na oboch stranách klziska. Dávid Okoličány získal v majstrovskom ročníku počas základnej časti 14 kanadských bodov za 5 gólov a 9 asistencií.

V následnom play-off pomohol pri ceste za zlatom štyrmi presnými zásahmi a totožným počtom prihrávok zakončených rozvlnením siete. „Jeho nová zmluva má platnosť na dve najbližšie sezóny,“ dodáva sa v správe HK Nitra. Aj o tejto novinke sa určite bude hovoriť na talkshow, ktorú klub organizuje 18. júna.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM