Hokej

Skvelé správy! Do Nitry sa vracia divákmi milovaný tréner Stavjaňa!

Trápiaca sa Nitra sa dohodla s osvedčeným trénerom. Pod Zobor sa vracia tréner Antonín Stavjaňa.

Ilustračný obrázok k článku Skvelé správy! Do Nitry sa vracia divákmi milovaný tréner Stavjaňa!
Zdroj: Rastislav Búgel

Aktuálne posledný celok ligovej tabuľky naplnil sľuby, ktoré jeho predstavitelia dávali divákom. Nitra dotiahla príchod trénera.

„Náš klub opäť spojí sily s trénerom Antonínom Stavjaňom. Už domáci zápas na Mikuláša proti Slovanu Bratislava bude z lavičky viesť staronová tvár, ktorú nitrianskej hokejovej verejnosti netreba špeciálne predstavovať,“ informuje HK Nitra.

Prečítajte si tiež

Vytúžený návrat

„Sme veľmi radi, že sa Tondo Stavjaňa vracia medzi nás. Dohodli sme sa s trénerom, s ktorým nám to dlhé roky výborne fungovalo. V priebehu posledných pár týždňov sme s ním preberali možnosť jeho opätovného návratu. Konzultovali sme s ním aj mená iných potenciálnych kandidátov na post hlavného trénera v Nitre. Situácia sa vyvíjala a Tondovi sa napokon podarilo zariadiť si pracovné a najmä rodinné záležitosti tak, že od zajtra sa pripojí k nášmu tímu. Tondo sa pôvodne plánoval vrátiť k trénovaniu od ďalšej sezóny. Tešíme sa, že je tomu tak už teraz a u nás, lebo si ho nevieme predstaviť na inej ako nitrianskej striedačke,“ konštatuje klub HK Nitra.

Antonínovi Stavjaňovi pomôže v začiatkoch jeho pôsobenia na lavičke manažér tímu Tomáš Chrenko. Antonín Stavjaňa je najúspešnejší tréner, aký kedy stál na nitrianskej lavičke. S Corgoňmi získal majstrovský titul, tri striebra a štyri bronzové medaily.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM