Rastislav Búgel Futbal

Skvelá príležitosť: Deti si budú môcť zatrénovať s brankármi FC Nitra!

Akadémia FC Nitra si opäť pripravila zaujímavé podujatie pre všetkých mladých milovníkov futbalu. Pripravila pre nich tréning s corgoň ligovými brankármi A-mužstva.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá príležitosť: Deti si budú môcť zatrénovať s brankármi FC Nitra!
Foto: Rastislav Búgel

Akadémia FC Nitra pozýva všetkých nádejných futbalových brankárov zo širokého okolia narodených v roku 1999 a mladších na spoločný tréning s Matúšom Putnockým a Richardom Stránským,“ informuje futbalový klub FC Nitra. Ten sa uskutoční v utorok 22. apríla o 13:00 hodine na hlavnom ihrisku. Ten prebehne pod vedením trénerov brankárov FC Nitra Igora Mesároša a Martina Dobiáša.

Skvelá príležitosť

„Využi neopakovateľnú príležitosť, príď a zatrénuj si spolu s corgoňligovými brankármi A-mužstva FC Nitra. Získaj cenné skúsenosti a rady od Matúša Putnockého, brankára, ktorý o pár týždňov nastúpi na svoj dvestý corgoňligový zápas,“ pozývy klub FC Nitra.

So športovým oblečením

Záujemcovia o tréning by si so sebou mali priniesť športové oblečenie. Tréning je bezplatný. „Zraz talentovaných brankárov je o 12.30 pri hlavnej bráne futbalového štadióna FC Nitra,“ informuje klub spod Zobora.

Kontakt:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM