Nikoleta Kováčová Šport Hokej

Školáci z Vrábeľ na ĽADE! Učia sa korčuľovať

Mesto Vráble a HK Levice spojili sily. Projekt Ľadová cesta prináša skvelú príležitosť pre chlapcov a dievčatá z vrábeľských základných škôl.

Ilustračný obrázok k článku Školáci z Vrábeľ na ĽADE! Učia sa korčuľovať
Zdroj: Mesto Vráble

Do nového projektu Mesta Vráble s názvom Ľadová cesta sa už zapojili prví malí športovci a športovkyne. Podľa informácií vrábeľskej radnice išlo o 13 detí.

Rodičov to nič nestojí

„Od októbra do marca budú mať žiaci 2. a 3. ročníka možnosť rozvíjať svoje korčuliarske zručnosti na ľadovej ploche v Leviciach,“ informuje Mesto Vráble.

Spolupráca mesta a HK Levice žiakom ponúka 2× do týždňa hodinu korčuľovania pod dohľadom inštruktora, raz do týždňa prepravu autobusom z Vrábeľ do Levíc a späť aj pre sprevádzajúceho rodiča a zapožičanie korčúľ a prilby. A to všetko zdarma!

Podľa informácií vrábeľského magistrátu boli na spoluprácu v projekte Ľadová cesta oslovené všetky základné školy v meste. Voľné miesta ešte stále sú, keďže autobus má kapacitu 30 detí aj so sprievodom.

Mesto Vráble informuje, že ak sa rodičia chcú o projekte a o zapojení sa doň dozvedieť viac, treba kontaktovať referenta pre kultúru a šport Mestské úradu vo Vrábľoch.

❄️ Nový projekt pre deti: Ľadová cesta! ❄️ Mesto Vráble v spolupráci s HK Levice prináša skvelú príležitosť pre našich...

Posted by Mesto Vráble - oficiálna stránka on Tuesday, October 22, 2024

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM