Rastislav Búgel Kultúra

Sezónu na Agrokomplexe otvoria Svadobné dni: Potešia aj ďalšie výstavy a veľtrhy

Svadobné dni a beauté odštartujú tohtoročnú výstavnícku sezónu na výstavisku Agrokomplex v Nitre. V dňoch 23. a 24. januára ponúkne výstava všetko pre dokonalú svadbu a predstavu o budúcnosti svadobnej módy a dizajnu.

Ilustračný obrázok k článku Sezónu na Agrokomplexe otvoria Svadobné dni: Potešia aj ďalšie výstavy a veľtrhy
Foto: Rastislav Búgel

Novinkou oproti poslednému ročníku bude prezentácia cukrárov Svadobná torta od skutočných majstrov. Na výstave nebude chýbať tradičná súťaž Svadobný florista roka s názvom Natural dream a súťaž Naj nevesta v štýle Bride of the future. Budúcim nevestám je určená vlasová a vizážistická šou i predstavenie nových trendov v líčení neviest. Súčasťou výstavy je módna prehliadka kolekcie návrhára Róberta Bartolena i módne prehliadky svadobných salónov.

„Vlani navštívilo Svadobné dni takmer 4900 návštevníkov, výstava sa zaradila k najobľúbenejším,“ skonštatovala Michala Mičíková z Agrokomplex – Výstavníctva Nitra.

Vo februári sa budú na nitrianskom výstavisku prezentovať firmy zaoberajúce sa vykurovaním, vetraním, klimatizačnou, meracou, regulačnou, sanitárnou a ekologickou technikou.

Ovplyvňuje trendy

Medzinárodný odborný veľtrh Aquatherm sa uskutoční od 10. do 13. februára. Výstava Nábytok a bývanie spolu s Fórom dizajnu privíta návštevníkov v dňoch 10. až 15. marca. „Rozsah nábytkárskej výstavy v Nitre sa počas 24 rokov rozrástol natoľko, že trendy a smery výroby nábytku na Slovensku ovplyvňuje vždy po zvyšok sezóny,“ skonštatovala Mičíková.

Zaujímavé podujatia

Po dvoch rokoch sa v dňoch 25. až 28. marca predstaví na výstavisku poľnohospodársky veľtrh Agrosalón. Vysoká odbornosť veľtrhu prezentujúceho inovácie i technológie v poľnohospodárskej technike a mechanizácii zodpovedá dopytu poľnohospodárov po stále efektívnejších technológiách a strojoch. Súbežne s Agrosalónom sa uskutoční kontraktačno-predajná výstava Rybárstvo a poľovníctvo. Jarná Gardenia, 9. ročník medzinárodnej výstavy pre záhradníctvo, záhradkárov, priateľov bonsajov a kvetov, bude v dňoch 16. až 19. apríla. Spolu s ňou sa uskutočnia výstavy Bonsai Slovakia, Domexpo a Solaris. Veľtrh strojov, nástrojov, zariadení a technológií, Medzinárodný strojársky veľtrh, predstaví od 19. do 22. mája novinky vo svete techniky.

Foto: ilustračné

Prehliadka svadobných šiat
22
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM