Rastislav Búgel Iné športy

Rytieri stále bojujú o prvé miesto: S Kežmarkom sa zrodila výhra až v poslednej tretine

Nitrianski Rytieri pokračujú bez straty bodu počas celej jarnej časti extraligy. Hokejbalisti si na domácom ihrisku poradili aj s Kežmarkom.

Ilustračný obrázok k článku Rytieri stále bojujú o prvé miesto: S Kežmarkom sa zrodila výhra až v poslednej tretine
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski hokejbalisti sa po dlhšej dobe predstavili pred domácim publikom. V hre je stále hra o prvé miesto po základnej časti a Rytieri sú si toho vedomí. Na domácej pôde hostili Kežmarok.

Opatrný úvod

Úvod stretnutia bol na oboch stranách opatrný, Ako prví sa presadili nitrianski hokejbalisti, keď v 9. minúte po chybe hosťujúceho hráča otváral skóre (1:0). O 4 minúty neskôr sa však presadili aj hostia a bolo vyrovnané. Iba zopár sekúnd však Nitranom stačilo na opätovné strhnutie vedenia na svoju stranu (2:1). Záverom tretiny sa zdalo, že Nitra pôjde do šantí s jednogólovým náskokom. V poslednej sekunde však loptičku za chrbát nitrianskeho brankára posunul Lipták (2:2).

Rozhodli v závere

Hostia sa dostali do vedenia v 22. minúte, keď sa vo vlastnom oslabení presadil Lipták (2:3). V 26. minúte vyrovnal stav stretnutia Slovák. Nitra išla opäť do vedenia hneď v úvode tretej tretiny. V 34. minúte rozhodol Chovan, ktorý premenil nariadený samostatný nájazd.

HBK Nitrianski Rytieri Nitra – MŠK Vegomont Kežmarok 5:3 (2:2, 1:1, 2:0)

Foto: Rastislav Búgel

HBK Nitrianski Rytieri Nitra- Kežmarok
17
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM