Hokej Tlačové správy

ROZHOVOR: Toto ste o našich hokejových reprezentantoch možno nevedeli

Všetok záujem sa v týchto dňoch točí okolo našich hokejistov a ich športových výkonov. V novom rozhovore o sebe prezradili naozaj zaujímavé pikošky.

Zdroj: YouTube.com

Ošiaľ okolo Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji naberá na obrátkach. Tento rok sa hostiteľským štátom stalo opäť Slovensko. Svoje sily si zmerajú jednotlivé reprezentácie na štadiónoch v Bratislave a Košiciach.

Slovensko žije hokejom

Atmosféra, ktorú so sebou prináša toto obdobie, je výnimočná a len ťažko opísateľná, no všetci ju veľmi dobre poznáme. Hokejom žijú aj tí, ktorí za bežných okolností nie sú skalnými hokejovými fanúšikmi. Fan zóny sú plné skandujúcich divákov a napätie sa dá doslova krájať.

Všetok záujem sa točí okolo našich hokejistov a ich športových výkonov. Avšak, my vám v spolupráci s oficiálnou vodou slovenskej hokejovej reprezentácie, minerálnou vodou Budiš, prinášame trošku iný pohľad na ich spolužitie v hokejovom tíme. Po jednom z náročných prípravných tréningov sme našich hokejistov vyspovedali priamo na ľade a “vytiahli” sme z nich zaujímavé pikošky.

Tipnite si, ktorý z našich hokejových chlapcov najčastejšie prekračuje povolenú rýchlosť na diaľnici alebo ktorý z nich večne mešká? Chalani na záver skonštatovali, že sme si pripravili skutočne záludné otázky. Odpovedali na ne vo VIDEU.

Slovenská hokejová reprezentácia
20
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM