Rastislav Búgel Futbal

Remíza pod Zoborom: Nitra nevyužila penaltu, Lokomotíva si odniesla bod

Druhá najvyššia slovenská futbalová súťaž mala počas víkendu na programe tretie nadstavbové kolo. FC Nitra na svojom trávniku privítal Lokomotívu Zvolen.

Ilustračný obrázok k článku Remíza pod Zoborom: Nitra nevyužila penaltu, Lokomotíva si odniesla bod
Foto: Rastislav Búgel

Obom tímom išlo o veľa. Víťaz sa mohol dotiahnuť na vedúcu trojicu mužstiev, porazený by sa ešte viac prepadol v tabuľke nadstavbovej časti Doxxbet ligy. Zápas sa začal poriadne zostra. Lokomotíva využívala hneď prvé vážnejšie ohrozenie nitrianskej brány a v štvrtej minúte posielal svoj tím do vedenia z priameho kopu Erik Liener (0:1). Nitra po tejto studenej sprche zbrane nezložila. V 11.minúte sa po Kemlageho prihrávke dostal do úniku Valenta, podarilo sa mu obehnúť zvolenskú obranu a brankára, no prázdnu bránu napokon z uhla prestrelil. Viac ako 500 divákov na nitrianskom štadióne sa z gólu tešilo v 30.minúte. Prenikajúci Rakovan našiel v pokutovom území Pauknera, ktorý sa neúspešne pokúšal prestreliť obranu, no k odrazenej lopte sa dostal Ivančík a už len dorážal loptu (1:1). V 42.minúte mal možnosť poslať Nitru do vedenia faulovaný Paukner, no ten šancu v podobe pokutového kopu nevyužil.

V druhom polčas pokračoval rýchly futbal. Akcia striedala akciu, no prieniky na oboch stranách boli plné nepresností. K vážnejším ohrozeniam brankárov takmer neprichádzalo. Nitra v posledných minútach zvýšila tempo, no ani Lokomotíva nepoľavila. Oba celky sa tak napokon rozišli po spravodlivej deľbe bodov.

FC Nitra – MFK Lokomotíva Zvolen 1:1 (1:1)

Foto: Rastislav Búgel

Spravodlivá deľba bodov v treťom nadstavbovom kole Doxxbet ligy
37
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM