Rastislav Búgel Rôzne

Rekonštrukcia na Priemyselnej: Colný úrad sa dočasne sťahuje

Pobočka Colného úradu Nitra na Priemyselnej ulici sa dočasne sťahuje. Dôvodom je rekonštrukcia budovy.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia na Priemyselnej: Colný úrad sa dočasne sťahuje
Zdroj: Webnoviny.sk

Colný úrad Nitra – ústredňa a daňová pobočka Colného úradu Nitra sa dočasne sťahuje z Priemyselnej ulice 5 do budovy daňového úradu na Coboriho 2 v Nitre. Dôvodom dočasného presťahovania vedenia colného úradu, oddelenia spotrebných daní, právneho, colného, organizačného oddelenia a daňovej pobočky je rekonštrukcia budovy na Priemyselnej.

Na novej adrese budú tieto oddelenia k dispozícii od 20. októbra tohto roka. Ďalšie oddelenia colného úradu, hospodárske, prevencie a analýzy rizika, následných kontrol a Stanica colného úradu Nitra – centrála zostanú aj počas rekonštrukcie budovy na Priemyselnej 5, informoval hovorca Colného úradu Nitra Stanislav Pacher.

Komunikačná infraštruktúra (telefonické a emailové spojenie) na Colnom úrade Nitra – ústredňa bude z dôvodu sťahovania uvedených oddelení v dňoch od 13. októbra do 17. októbra obmedzená. Telefonické spojenie bude zabezpečené prostredníctvom služobných mobilných telefónov a na telefónnom čísle 037/ 6574 110, 111. Podateľňa Colného úradu Nitra bude počas sťahovania v dňoch 13. a 14. októbra k dispozícii v budove na Priemyselnej, od 15. októbra už bude podateľňa funkčná dočasne v nových priestoroch na Coboriho na druhom poschodí.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM