Rastislav Búgel Rôzne Rôzne

Rekonštrukcia je dokončená: Colný úrad sa sťahuje späť do svojho sídla

Vedenie Colného úradu Nitra, právne, colné, organizačné oddelenie a oddelenie spotrebných daní sa po skončení rekonštrukcie budovy na Priemyselnej ulici 5 sťahujú z dočasných priestorov späť do svojho sídla.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia je dokončená: Colný úrad sa sťahuje späť do svojho sídla
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk

Sťahovanie sa začalo dnes a potrvá do konca tohto týždňa. Komunikačná infraštruktúra, teda telefonické a e-mailové spojenie, bude z dôvodu sťahovania obmedzená, upozorňuje hovorca Colného úradu Nitra Stanislav Pacher.

„Telefonické spojenie bude zabezpečené prostredníctvom služobných mobilných telefónov a na stálej službe,“ skonštatoval.

Daňová pobočka Nitra – Priemyselná zostáva do 5. októbra pracovať v dočasných priestoroch na Coboriho 2. Späť do budovy na Priemyselnej ulici sa bude sťahovať v dňoch od 5. októbra do 9. októbra tohto roka. Komunikačná infraštruktúra bude v čase sťahovania pobočky obmedzená. Podateľňa Colného úradu Nitra bude od stredy 23. septembra otvorená v budove na Priemyselnej ulici. Od 12. októbra bude Colný úrad Nitra – ústredňa a Pobočka Colného úradu Nitra (daňová pobočka) pre verejnosť k dispozícii na adrese Priemyselná 5, Nitra.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM