Samospráva

Radnica hľadá nového člena občianskej poriadkovej služby: Aký ponúka PLAT?

Máte záujem pracovať pre mesto ako člen občianskej hliadky? Pozrite, čo by ste mali spĺňať.

Ilustračný obrázok k článku Radnica hľadá nového člena občianskej poriadkovej služby: Aký ponúka PLAT?
Zdroj: Ľudmila Synaková

Mesto Nitra vyhlásilo výberové konanie na pozíciu člena miestnej občianskej poriadkovej služby. Záujemcovia môžu žiadosti o prácu posielať do 31. augusta. Informuje o tom radnica na svojom webe.

Minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje 623 eur.

Pracovný pomer je na plný úväzok na zmeny. Ranná zmena je od 07:00 do 15:00 hod. a poobedná zmena od 14:00 do 22:00 hod.

Miestom výkonu práce sú Horné a Dolné Krškany, Dražovce, Kalvária-Borová a Orechov dvor.

Náplň práce

Ako vyzerá práca člena občianskej poriadkovej služby? Dohliada na ochranu verejného a súkromného majetku pred poškodzovaním, upozorňuje na protispoločenskú činnosť, kontroluje pohyb, miesta stretávania sa a spôsob trávenia voľného času maloletých detí a mládeže vo večerných hodinách bez prítomnosti rodičov v určenej lokalite alebo nahlasuje podozrenie zo záškoláctva školopovinných detí. Kompletné informácie o pracovnom mieste nájdete TU!

Prečítajte si tiež

Spĺňate podmienky?

Mesto vyžaduje od uchádzačov základné vzdelanie. Podmienkou je minimálny vek 21 rokov, bezúhonnosť či vodičský preukaz skupiny B, ale aj ovládanie úradného jazyka (slovenského jazyka), samostatnosť, komunikatívnosť či kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovať sa a spoľahlivosť.

Písomné prihlášky je potrebné poslať do podateľne MsÚ v Nitre najneskôr v termíne dňa 31. augusta v zalepenej obálke, ktorá bude označená heslom: „OSS-MOPS“ na adresu: MESTO NITRA, Mestský úrad, Štefánikova tr. č. 60, kancelária prednostu, 950 06 Nitra alebo elektronicky na e-mail: Katarina.Koprdova@msunitra.sk.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM