Rastislav Búgel Iné športy

Prvý krok k titulu zvládnutý: Hokejbalisti si v prvom finálovom stretnutí poradili s LG Bratislava

Hokejbalistom sa v prvom finálovom zápase našej najvyššej hokejbalovej ligy podarilo uspieť. Spravili tak prvý krok za vytúženým titulom.

Ilustračný obrázok k článku Prvý krok k titulu zvládnutý: Hokejbalisti si v prvom finálovom stretnutí poradili s LG Bratislava
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski hokejbalisti vošli do prvého finálového stretnutia našej najvyššej hokejbalovej ligy s jasným cieľom. Hráči HBK Nitrianski Rytieri vstúpili do zápasu aktívnejšie. Bránu hosťujúceho LG Bratislava ostreľovali častejšie ako súper tú nitriansku. Hokejbalisti spod Zobora sa už v úvodnej tretine dostali po peknej akcii do vedenia. Minútu a pol pred koncom prvej časti stretnutia si Nitra zaknihovala druhý presný zásah. V prostrednej časti bola Nitra opäť aktívnejším mužstvom. Súperovi odskočila už na rozdiel štyroch gólov. Hráči LG Bratislava márne hľadali recept na prekonanie domáceho gólmana. V poslednej tretine sa stretnutie viac-menej dohrávalo. Nitra si tak bez inkasovaného gólu odniesla prvé víťazstvo, ktoré sa stalo dôležitým krokom na ceste za titulom.

HBK Nitrianski Rytieri Nitra – LG Bratislava 4:0

(2:0, 2:0, 0:0)

Druhé finálové stretnutie:

Nedeľa 28. apríla o 11:00 hodine

Nitra - Bratislava
28
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM