Rastislav Búgel Futbal

Pripravený na záchranné práce: FC Nitra má nového trénera, Dunajskej Strede odrátajú body!

Futbalový klub spod Zobora sa intenzívne pripravuje na jarné záchranné práce v najvyššej futbalovej súťaži. Tím povedie nový skúsený tréner.

Ilustračný obrázok k článku Pripravený na záchranné práce: FC Nitra má nového trénera, Dunajskej Strede odrátajú body!
Zdroj: Dnes24.sk

FC Nitra má za sebou neúspešnú prvú časť futbalovej Corgoň ligy. Nitriansky futbalový klub je priebežne na predposlednej priečke. Do boja o záchranu povedie Nitru nový skúsený tréner.

Skúsenosti na lavičke

Na nitrianskej lavičke bude počas jarnej časti ligy veliť skúsený tréner Ladislav Hudec. FC Nitra sa s ním dohodlo na kontrakte do konca aktuálnej sezóny. Hudec trénoval počas jesennej časti ligy Spartak Myjava. Krátko pred Vianocami však v klube nečakane skončil. Pred Myjavou trénoval mužstvo z Pezinka, v bratislavskom Slovane bol asistentom trénera Jozefa Jankecha. Minulosť ho spája aj s Podbrezovou, Dunajskou Stredou a Trenčínom. „Tri roky trénoval v Spojených arabských emirátoch a viedol aj reprezentačné výbery Slovenska U16 a U17,“ informuje FC Nitra.

Dunajskej Strede odrátali body

Futbalovému klubu z Dunajskej Stredy odráta disciplinárna komisia SFZ po aktuálnom ročníku 6 bodov. Je to trest za korupčnú aféru. Nitra sa tak v bojoch o záchranu dostáva do zvýhodnenej pozície.

Foto: FC Nitra

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM