Rastislav Búgel Správy

Priestory študentského časopisu a univerzity: UKF zorganizovala Deň otvorených dverí

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre si pre záujemcov o štúdium pripravila ďalší ročník Dňa otvorených dverí. Návštevníci si mohli prezrieť priestory univerzity a oboznámili sa s jej štruktúrou a aktivitami.

Ilustračný obrázok k článku Priestory študentského časopisu a univerzity: UKF zorganizovala Deň otvorených dverí
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu 20. februára sa otvorili dvere nitrianskej Univerzity Konštantína Filozofa. „Na všetkých piatich fakultách sa záujemcovia o štúdium mohli oboznámiť so systémom výučby a pozrieť si výučbové, výskumné, technologické a knižničné priestory fakúlt spojené s odborným výkladom,“ informovala Jana Krajčovičová z UKF v Nitre.

Uplatnenie študentov

Okrem informácií o študijných programoch a podmienkach prijímacieho sa návštevníci dozvedeli, aké sú možnosti študijného pobytu v zahraničí, o spolupráci katedier s domácimi a zahraničnými inštitúciami alebo o uplatnení absolventov jednotlivých študijných programov.

Pozreli si priestory

Deň otvorených dverí prebiehal vo všetkých objektoch univerzity. V hlavnej budove na Tr. A. Hlinku 1 študijní referenti poskytovali informácie o možnostiach štúdia na jednotlivých fakultách a takisto o podmienkach prijímacieho konania. „Okrem toho boli záujemcom o štúdium k dispozícii informácie o Študentskom parlamente či spolku Erasmus Student Network. V budove ŠD Nitra na Slančíkovej 1 boli otvorené priestory redakcie študentského časopisu Občas nečas a Mediálneho centra Filozofickej fakulty UKF v Nitre,“ informuje Krajčovičová.

DOD na UKF
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM