Tlačové správy

Pri hypotéke spôsob nerozhoduje, zriadiť si ju môžete osobne aj online

Hypotekárny úver si môžete zriadiť bez ohľadu na to, či radšej riešite veci dynamicky prostredníctvom telefónu, alebo si potrpíte na dôkladnej osobnej konzultácii.

Ilustračný obrázok k článku Pri hypotéke spôsob nerozhoduje, zriadiť si ju môžete osobne aj online
Zdroj: pixabay.com

Vplyvom moderných technológií sa z našich životov začal vytrácať osobný kontakt. Stále však existuje množstvo ľudí, ktorí miesto telefónu uprednostňujú stretnutie, a potrpia si na jedinečnosť osobného rozhovoru.
Pri dohadovaní takej dôležitej veci, akou je vybavenie úveru, si chcú byť istí, že sa dočkajú len tých najlepších služieb. ČSOB je pripravená poskytnúť svoje poradenstvo tak prostredníctvom osobnej konzultácie, ako aj telefonicky.

Kdekoľvek na Slovensku

Predstavte si, že máte sen o rodinnom dome v pokojnej oblasti neďaleko mesta. Celkom bežná idea, ktorej splneniu často predchádza hypotéka. Tomuto úveru musí predchádzať konzultácia s odborníkmi, ktorí vám ponúknu najlepšie podmienky.
Ak patríte medzi ľudí, ktorí radšej riešia veci osobne, nemusíte sa obávať, že sa pri návšteve pobočky nedočkáte konzultácie. Ak chcete navštíviť pobočku, stačí vyplniť krátky formulár, kde uvediete presný dátum a čas stretnutia.
So zamestnancami sa môžete stretnúť prakticky kdekoľvek – po celom Slovensku sú desiatky pobočiek.

Osobne aj online

Ak patríte k tým, ktorí si užívajú pohodlie moderných technológií, prípadne sú pracovne vyťažení, máte pri zriaďovaní hypotéky na výber z dvoch možností.
Odborníci sa vám budú venovať priamo v pobočke, no hypotéku možno zriadiť aj prostredníctvom online formulára – je to rýchle a pohodlné.
Úver a všetky s ním súvisiace záležitosti, ako napríklad refinancovanie hypotéky, s vami v ČSOB skonzultujú a zriadia ich na mieru. Do pobočky prídete až podpísať schválený úver.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM