Rôzne

Prekvapenie na svadbe: Nevestu čakalo parádne číslo od tanečníkov z Nitry, VIDEO

Rado z Nitry si pre svoju polovičku pripravil parádne prekvapenie. Utajiť sa mu ho podarilo až do posledného momentu. Potom to roztočil na parkete.

Ilustračný obrázok k článku Prekvapenie na svadbe: Nevestu čakalo parádne číslo od tanečníkov z Nitry, VIDEO
Zdroj: YouTube.com/PHANTOMS CREW

Tanečníci z nitrianskeho zoskupenia Phantoms Crew stoja pri sebe nie len na pódiu, ale aj pri významných životných udalostiach. Tou je nepochybne aj svadba.

Netradičné spojenie

Založili preto peknú tradíciu, že na svadbe každého člena spoločne zatancujú. Svoj veľký deň mal nedávno člen skupiny Radovan Bullet Kováč. Nevestu Veroniku čakalo krojované číslo.

Tanečníci spojili moderný tanec s folklórom. V krojoch zatancovali na skladbu „A ja taka dzivočka“.

„Vystúpenie sme mali pripravené už dávnejšie, keďže náš pôvodný termín svadby sme museli zrušiť, nakoľko sme sa nechceli obmedzovať v počte svadobčanov. Teraz sme si len párkrát preopakovali choreografiu,“ prezradil čerstvý „ženáč“ Rado.

Prečítajte si tiež

Oprášili ľudový tanec

Vystúpenie držali v tajnosti do posledného momentu. Nevedeli o ňom svadobčania ani nevesta. „Pre manželku to určite bolo prekvapenie, aj keď určite čakala, že budeme tancovať, ale nevedela čo. Veľmi sa však potešila tomuto "krojovanému“ prekvapeniu," povedal tanečník a hrdý manžel Rado.

A kde sa v nich vzali tie pohyby z tradičného ľudového tanca? „Nakoľko väčšina z nás navštevovala niekoľko rokov folklórny súbor FS Dolina z Veľkej Mane, folklór nám vôbec nie je cudzí. Preto sme sa aj rozhodli pre túto kombináciu moderného tanca a folklórneho oblečenia a ľudovej hudby,“ vysvetlil Rado.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: YouTube.com/PHANTOMS CREW
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM