Aktualizované Rastislav Búgel Krimi

Prebehla u nás protidrogová akcia: Policajné razie v Nitre!

Muži zákona boli v nasadení. V Nitre prebehla protidrogová akcia, v meste pod Zoborom dokonca policajti prehľadávali autá.

Ilustračný obrázok k článku Prebehla u nás protidrogová akcia: Policajné razie v Nitre!
Zdroj: Policajný zbor SR

Národná kriminálna agentúra sa v uplynulých dňoch činila. Vo štvrtok 26.marca rozbehla rozsiahlu protidrogovú akciu. Tú v tento deň vykonali na území Nitrianskeho a Bratislavského kraja. „Tu sa policajti zamerali na odhalenie a likvidáciu významného zdroja kokaínu práve pre toto teritórium,“ informuje Michal Slivka, hovorca Prezídia Policajného zboru. V Bratislave policajti vykonali viaceré domové prehliadky a v Nitre aj prehliadky motorových vozidiel.

"Zaistili viac ako pol kilogramu kokaínu v hodnote 43-tisíc eur. Pri prehliadkach našli aj strelnú zbraň spolu so strelivom,“ informuje hovorca Prezídia Policajného zboru.

Akcie sa zúčastnilo 70 policajtov z viacerých útvarov. Pri raziách boli zadržaní štyria ľudia. „Z nich Luana K. (36) a Michaelu K. (27) vyšetrovateľ už obvinil z drogovej trestnej činnosti,“ informuje Michal Slivka. Všetkým obvineným hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. „Okrem Michaely K. sa všetci stíhaní nachádzajú vo väzbe,“ informuje hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Čítajte tiež:

Tragédia na železnici pri Nitre: Žena (†67) zahynula pod kolesami vlaku!

V rodinnom dome našli mŕtvolu muža (†68): Podľa lekára má ísť o vraždu!

Protidrogová akcia
6
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM