Rastislav Búgel Rôzne

Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Nitriankach!

Na sociálnych sieťach fungujú najrôznejšie skupiny týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujala facebooková, ktorá vyzýva obyvateľky Nitry, aby sa pochválili sexi fotkami.

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Nitriankach!
Zdroj: TASR

Facebook začínajú zaplavovať skupiny začínajúce sa slovami „Naše sexy…" alebo „Naši sexy…“, ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Skupiny, ktoré majú koncentrovať tie najkrajšie obyvateľky, má už aj naše mesto.

Facebooková stránka s názvom Naše sexy Nitrančanky sa teší celkom slušnej fanúšikovskej základni. Svoj like jej už dalo 5 725 ľudí. Admin skupiny pridáva fotky Nitraniek, ktoré mu ich samé posielajú, obvykle len so zverejnením krstného mena.

Medzi fanúšikmi stránky pritom nájdete nielen mužov, ale aj viacero dám. Jednou z nich je Nitrianka Stanka, ktorá reagovala s úsmevom na perách „Občas na túto skupinu zavítam. Rada sa pozriem, čo dnešné mladé baby dobrovoľne zverejňujú. Popravde som však rada, že som tam svoju dcéru ešte nenašla.“ Svoj názor nám povedal aj Mišo. „Je to podobné, ako keď ste v meste v podniku a očumujete pekné kočky. Som rád, že pochádzam z mesta, kde sa pohybuje veľa dobre vyzerajúcich dievčat. Jednoducho, na niektoré fotky je radosť pozerať sa.“

Samozrejme, aj pri tejto skupine existuje protipól v názoroch. „O skupine som dosiaľ nepočul. No ako tak pozerám, nechápem zmýšľanie dnešných mladých báb. Čo najviac našpúlené ústa, vypnutá hruď a pokiaľ je to možné, čo najmenej oblečenia. Zdá sa mi to (táto skupina) úplne zbytočné,“ povedal Timotej.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM