Rastislav Búgel Samospráva

Pozor na dopravné obmedzenia: Uzávierka Strmej ulice na Zobore

Vodiči využívajúci cesty v časti Zobor by mali zvýšiť pozornosť. Pre celkovú rekonštrukciu je uzavretá Strmá ulica.

Ilustračný obrázok k článku Pozor na dopravné obmedzenia: Uzávierka Strmej ulice na Zobore
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Až do 18:00 hodiny 28. apríla bude Strmá ulica na Zobore v oboch smeroch uzavretá. Prebieha tu totiž celková rekonštrukcia. Obchádzková trasa stanovená nebola. „V čase špičkovej intenzity cestnej premávky budú práce obmedzené tak, aby bola zachovaná plynulosť cestnej premávky,“ stojí v povolení na uzávierku. Pozornejšiu jazdu by mali zvoliť aj ostatní vodiči. Oprava prebieha aj na úseku Chmeľovej doliny. Vyfrézované, no riadne označené časti vozovky môžu vodičom spôsobiť mierne problémy. „Je to tu troška blázinec, no každý kto tadiaľto chodil vie, že tu bola strašná cesta,“ prezradil jeden z vodičov, ktorý prechádzal po Chmeľovej doline. „Momentálne je tu taký menší slalom. O pár dní to bude hotové a konečne tu bude normálna cesta,“ pripája sa ďalší šofér.

S opravami sa roztrhlo vrece:

Vodiči v Nitre sa konečne dočkali. Tankodrom pri pekárňach sa stane minulosťou – Vodiči sa po rokoch dočkali: Štúrovu ulicu pri pekárňach rekonštruujú!

Pevné nervy by si mali vodiči pripraviť aj na obchvate – Dopravné obmedzenia na ceste R1: Vybudujú protihlukovú stenu

Opravy prebiehajú aj v centre mesta. O oprave Chalupkovej sme písali v článku – Dopravné obmedzenia na ďalšom úseku: Opravená bude aj Chalupkova ulica

Cesty sú posiate výtlkmi. Svoje o tom vedia aj Mestské služby – Na cestách je o tretinu viac výtlkov ako vlani: Na zimnú údržbu už išlo 320 tisíc eur!

Strmá ulica
10
Galéria
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM