Veronika Kalinová Rôzne

Povestné slečny na Zlatomoraveckej: Služby núkajú už od 10 eur, je možné sa aj dohodnúť

Zlatomoravecká cesta, ktorá spája Zlaté Moravce s Nitrou, je okrem iného známa aj postávajúcimi slečnami a ženami popri ceste. Tie ponúkajú svoje služby okoloidúcim takmer každý deň.

Ilustračný obrázok k článku Povestné slečny na Zlatomoraveckej: Služby núkajú už od 10 eur, je možné sa aj dohodnúť
Zdroj: Webnoviny.sk

„Do Nitry chodievam pravidelne, keďže diaľničnú známku nemám, chodím po starej ceste, ktorá už nie je tak vyťažená. Prostitútky tam vidím skoro vždy. Podľa mňa je ich asi päť, z toho dve sú staršie, dve tmavšie a jedna mladá blondínka. Tá vykonáva najstaršie remeslo asi najkratšie, predtým som ju tu nevidel,“ povedal Roman (31) zo Zlatých Moraviec, ktorý pravidelne chodieva do Nitry za rodinou.

Slečny a ženy postávajú na štyroch strategických miestach, kde môže auto zastať a prípadne odbočiť na vedľajšiu cestu. Postávajú buď osamote, alebo vo dvojici. Tie staršie spravidla stoja samé a mladé sú zväčša spolu. „Jedna staršia, taká ryšavá s krátkymi vlasmi, tam stojí pravidelne celé dni. Asi sa jej to musí oplatiť, keď tam stojí. Ale je dosť nepekná a ja by som jej nikdy nezastal. Predtým tam bola aj taká staršia, nízka a tučná, ale tú som už dlhší čas nevidel. Asi jej to nešlo kvôli jej výzoru,“ vyjadril svoj názor Zlatomoravčan.

Jeden mladý Zlatomoravčan sa pri slečnách aj zastavil a opýtal sa ich na ceny služieb. Suma sa pohybovala rôzne, podľa vykonaného úkonu v rozmedzí od 10 do 50 eur. Jedna zo slečien uviedla, že o cene je možné aj diskutovať a poľaviť. Ak bude zákazník chodievať pravidelne, dostane taktiež zľavu. Podľa všetkého majú slečny obchodného ducha…

Podnikateľ Ján (28) občas tiež prechádza po tejto ceste. „Zlatomoravceká je povestná ľahkými ženami. Myslím, že čo som videl, tak skoro všetky boli Rómky. Minule som išiel na obed a ony tam stáli len v krikľavých plavkách a v tangáčoch sa naschvál otŕčali chrbtom, aby ukázali svoje pozadie. Asi si mysleli, že takto ľahšie ulovia nejakú korisť,“ povedal Ján z Neveríc.

K prostitúcii na slovenských cestách je ťažké sa vyjadriť. Naše zákony ich totiž ani neschvaľujú, ale ani nezakazujú. Takéto miesta, ako je aj Zlatomoravecká cesta, sa akosi ticho tolerujú. Najstaršie remeslo na slovenských cestách prekvitá a zrejme bude prekvitať i naďalej, pokiaľ bude oň stále záujem…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM