Kultúra

Posledný filmový večer na hrade prekazil dážď: Premietať sa bude v novom TERMÍNE

Počasie neprialo ani letnému kinu. Na Nitrianskom hrade museli kvôli dažďu zrušiť posledné večerné premietanie. Fanúšikov však poteší náhradný termín.

Ilustračný obrázok k článku Posledný filmový večer na hrade prekazil dážď: Premietať sa bude v novom TERMÍNE
Zdroj: Dnes24.sk

Romantický film Prázdniny v Ríme mal v piatok 19. augusta zakončiť sériu premietaní na Nitrianskom hrade. Pre zlé počasie a kvôli bezpečnosti sa organizátori rozhodli letné kino zrušiť.

„Tento film mal byť zlatým klincom za našim jubilejným ročníkom. Avšak počasie si pre nás dnes pripravilo očakávané ochladenie, ktorého predzvesťou sú aj búrky. Preto nechceme riskovať zdravie a životy a tak film Prázdniny v Ríme rušíme,“ informovali 19. augusta organizátori.

Prečítajte si tiež

Film si nakoniec pozrieme. Organizátori zverejnili náhradný termín premietania.

„Už tento piatok, 26. augusta, dáme počasiu na premietanie poslednú šancu. Začíname o 21.00,“ uvádzajú organizátori. Vstupné sa platí 3 eurá.

Prázdniny v Ríme

Svetová kinematografická klasika, známa naprieč celým svetom, rozpráva príbeh mladej princeznej Anny, ktorá sa vydáva na cestu po európskych mestách, ktorá je verejnosťou ostro sledovaná.

Po príchode do Ríma sa Anne podarí preniknúť zo svojej dobre stráženej izby. Na úteku sa zoznámi s americkým novinárom Joeom Bradleym, ktorý jej ukáže Rím v inom svetle a prežije s ním nezabudnuteľné zážitky ako každé iné, obyčajné dievča.

„Pozrite sa spolu s nami, ako pristane krásnej Audrey Hepburn romantický priestor Gotickej priekopy,“ pozývajú organizátori.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM