Rastislav Búgel Krimi

Pomsta suseda! Namiesto papuče vulgárny nápis na aute

Zvykli sme si, že za zlé parkovanie nachádzame na svojich tátošoch tzv. papuču. O to viac musel byť prekvapený vodič auta Opel na Chrenovej. Ten si totiž na svojom aute našiel sprejom nastriekané slová „KDE PARKUJEŠ“ a piktogram.

Technický donucovací prostriedok zabraňujúci odjazdu auta zvaný papuča poznajú azda všetci. Čakať žltú „ozdobu“ na svojom aute musíme vždy, keď zaparkujeme na nevhodnom mieste a nevhodným spôsobom. Následná pokuta je už len čerešničkou na torte. Na nasadzovanie týchto prostriedkov tu máme Mestskú políciu.

Neznámy obyvateľ sídliska Chrenová si však asi všetko vysvetlil po svojom. Na operačné stredisko MsP v Nitre došlo v skorých ranných hodinách oznámenie o poškodenom aute. „Vozidlo čiernej farby bolo postriekané žltou farbou, pravdepodobne ako výsledok zlých susedských vzťahov alebo ako pomsta rozhorčeného občana na opakované nezákonné parkovanie spomínaným vozidlom. Na streche i kapote bol nastriekaný piktogram, znázorňujúci ženský pohlavný orgán a na ľavej strane nápis KDE PARKUJEŠ“, informuje portál MsP Nitra.

Páchateľ môže byť po odhalení obvinený zo spáchania priestupku alebo aj trestného činu. Na miesto bola privolaná aj hliadka policajného zboru. Tá celý prípad vyšetruje.

Mladého motorkára zabil vlak! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.138464_De­siva-zrazka-na-priecesti:-Do-motorkara-(%E2%80%A031)-vrazil-vlak!]Viac informácií TU![/link] Zúfalý muž sa podrezal v parku! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.138770_Zu­faly-cin-muza-(50):-Nemal-pracu,–v-parku-sa-podrezal!]Viac sa dozviete TU![/link]

Nitra24.sk/mspnitra Foto: mspnitra

postriekane_auto
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM