Aktualizované Krimi

KRVAVÝ útok v Nitre! Muž mal DOBODAŤ priateľku a aj seba

Polícia uzavrela cestu medzi Kynekom a Mlynárcami. Na mieste zasahovali záchranné zložky.

Ilustračný obrázok k článku KRVAVÝ útok v Nitre! Muž mal DOBODAŤ priateľku a aj seba
5
Galéria

V Nitre pri pekárňach polícia v utorok (11. júla) uzavrela cestu v smere od mestskej časti Kynek do mesta. Podľa informácií v skupine Dopravný servis-Nitra a okolie polícia otáčala všetky autá a aj autobusy späť na Kynek.

Brutálny útok

Podľa portálu noviny.sk tu mal muž nožnicami dobodať svoju priateľku a aj seba: „V Nitre v časti Mlynárce dobodal muž svoju priateľku. Malo by ísť o 39-ročného páchateľa, ktorý mal 32-ročnú partnerku dobodať v aute Transporter.“

„Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc dvom zraneným ľuďom. Po ošetrení ich oboch s viacerými bodnými poraneniami previezli do nemocnice,“ reagovala pre TASR hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Alena Krčová.

Potvrdila to aj polícia

„Polícia v Nitre prijala dnes krátko popoludní oznámenie o incidente, ktorý sa odohral na Poľnej ulici v Nitre. Policajné hliadky zistili, že na mieste sú dve zranené osoby, pričom pravdepodobne muž bodol viackrát ženu a napokon raz aj seba. Okolnosti prípadu sú nateraz predmetom vyšetrovania. Vzhľadom na prebiehajúce dokumentovanie prípadu a zisťovanie informácií nemôžeme verejnosti poskytnúť momentálne viac informácií. Urobíme tak hneď, ako to procesná situácia dovolí,“ povedala pre Dnes24 nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Polícia uzavrela cestu pri pekárňach v Nitre
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM