Krimi

Polícia pátra po mužovi na záberoch: Je podozrivý z krádeže v potravinách

Nitrianska polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Pátrajú po podozrivom mužovi zo záberov bezpečnostnej kamery.

Zdroj: Dnes24.sk

Ako informuje polícia, na Bielu sobotu 20.apríla zistili predavačky v predajni potravín v Čeladiciach v nitrianskom okrese, že mali neželanú návštevu. „Zlodej porušil visiace zámky, vylomil dvere a z predajne si odniesol niekoľko balení cigariet rôznych značiek. Polícia prípad rieši ako prečin krádeže vlámaním,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Podľa polície pri vyšetrovaní prípadu preverili aj kamerové záznamy. „Tie zachytávajú muža, ktorý do predajne prišiel na bicykli a odniesol si z nej balík s lupom, čím spôsobil majiteľovi škodu za viac ako 900 eur,“ dodáva Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Polícia tak aj touto cestou žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po podozrivej osobe na záberoch.

„Akékoľvek informácie k totožnosti, pobyte alebo pohybe tejto osoby je možné podať polícii na t.č. 158, priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne do súkromnej správy na FB stránke Polícia Slovenskej republiky,“ dodáva Renáta Čuháková, nitrianska krajská policajná hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM