Monika Földešiová Krimi

Policajti zachránili život mladému mužovi

Zlatomoraveckí policajti Jozef Bulla a Andrej Demeter zachránili život 31-ročnému mužovi. V utorok 30. novembra krátko pred 19. hodinou prijala nitrianska linka 112 nezrozumiteľné oznámenie o tom, že na Hviezdoslavovej ulici je v aute nehybné mužské

Pracovníci linky ihneď kontaktovali políciu, operační dôstojníci zisťovali, komu patrí telefónne číslo a volali naň. Zistili, že nehybné telo leží v aute na Hviezdoslavovej ulici vo Volkovciach v okrese Zlaté Moravce. Približne desať minút od prvého telefonátu na linku 112 už bola na mieste policajná hliadka.
Na predných sedadlách vozidla videli policajti ležať muža, ktorý nereagoval na krik a búchanie. „Policajti vytrhli hadicu z výfuku, ktorá viedla do auta a pokúšali sa dostať dnu. Jednému z policajtov sa podarilo vytrhnúť zadné dvere auta a cez kufor sa dostal k mužovi,“ opísala priebeh záchrannej akcie hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. Policajti muža spoločne vytiahli z auta a poskytli mu prvú pomoc. Muža v bezvedomí odviezla do nemocnice rýchla zdravotná pomoc.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM