Rastislav Búgel Krimi

Policajti pátrajú po Martine (17): Nastúpila do autobusu a zľahla sa po nej zem!

Kriminalisti pátrajú po 17-ročnom dievčati. Podľa polície mala nastúpiť na autobus a od tej chvíle sa nikomu neozvala.

Ilustračný obrázok k článku Policajti pátrajú po Martine (17): Nastúpila do autobusu a zľahla sa po nej zem!
Zdroj: Policajný zbor SR

“Nitrianski kriminalisti pátrajú po nezvestnej 17-ročnej Martine Bratkovej z Nitry. Nezvestná bola naposledy videná v pondelok 1.2.2016 o 12­.30 hodine v obci Selice, kde nastúpila do autobusu smerujúceho do Šale. V Šali mala prestúpiť na autobus do Nitry, ktorý mal príchod o 15.30 hodine,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Cesta sa však neskončila tak, ako mala. “Domov však neprišla a do dnešného dňa príbuzným nepodala o sebe žiadnu správu. Pri sebe mala dva mobilné telefóny, ktoré sú v súčasnosti nedostupné,“ informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Muži zákona nezaháľajú. “Policajti od doby nahlásenia nezvestnosti 17-ročnej Martiny, neustále vykonávajú previerky na rôznych miestach o ktorých je predpoklad, kde by sa nezvestná mohla zdržiavať,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Ako informuje polícia, Martina Bratková je vysoká asi 162 cm, strednej postavy má čierne vlasy po plecia a čierne oči. Na ľavej ruke má tetovanie. Naposledy mala na sebe oblečené sivé tepláky, čiernobielu vetrovku a obuté mala čierne tenisky. Informácie o nezvestnom dievčati môžete podať na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM