Rastislav Búgel Iné športy

Podporte našich volejbalistov! Čaká ich prvý zápas náročného semifinále

Nitrianski volejbalisti z klubu VK Bystrina SPU Nitra bojujú o najvyššie priečky. Vo volejbalovej extralige mužov ich čaká náročný súper.

Ilustračný obrázok k článku Podporte našich volejbalistov! Čaká ich prvý zápas náročného semifinále
Foto: Rastislav Búgel

Volejbalisti spod Zobora sa v aktuálnej sezóne mužskej extraligy prebojovali až do semifinále. V ňom sa „Kardošovcom“ postaví náročný súper z východu. VK Bystrina SPU Nitra tak zabojuje proti VK KDS Šport Košice.

„Košice nás prekvapiť nemôžu už ničím. Pri dobrom sideoute dôkazu byť veľmi nepríjemným súperom. Sú schopní dodržať taktiku a dokážu byť disciplinovaní na bloku. Určite rozhodne momentálna forma a kvalita podania,“ povedal pre web volejbalnitra.sk tréner Marek Kardoš.

Nitrianski volejbalisti privítajú nepríjemného súpera na domácej palubovke. Prvý zápas semifinálovej série je na programe v stredu 6. apríla v nitrianskej Mestskej športovej hale na Klokočine. Dôležité stretnutie začne o 20:00 hodine.

Rovnako tak 6. apríla sa stretnú už v 3. semifinále nitrianske volejbalistky z tímu Volley project UKF so súperkami z Kežmarka. Zápas začína o 17:00 hod. v Mestskej hale.

Foto: ilustračné

Podporte našich volejbalistov! Čaká ich prvý zápas náročného semifinále
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM