Tlačové správy

Podnikatelia v Nitre nezaháľajú: Nové kontakty, obchodné príležitosti, ... biznis raňajky rastú na obľube!

Podnikatelia v našom regióne nenechávajú nič na náhodu. A už vôbec nie svoj biznis, svoje živobytie. Každé 2 týždne sa v našom meste koná čoraz populárnejšie podujatie, ktoré ich posúva vpred a prináša im množstvo cenných kontaktov.

Ilustračný obrázok k článku Podnikatelia v Nitre nezaháľajú: Nové kontakty, obchodné príležitosti, ... biznis raňajky rastú na obľube!
Zdroj: Dnes24.sk

Business for Breakfast sme vám už predstavili v predošlých článkoch. Pod Zoborom sa už niekoľko mesiacov stretávajú miestni podnikatelia, majitelia firiem, obchodov, prevádzok i e-shopov na raňajkách pre podnikateľov. V Nitrianskom kraji existuje už 5 klubov, tie najnovšie v Topoľčanoch a v Leviciach sa tešia prílevu nových tvárí. Inak tomu nie je ani v Nitre, kde pôsobia rovno 3 kluby a postupne sa celá myšlienka rozširuje ďalej. Najčastejšie na nich stretnete menších a stredných podnikateľov.

Každý podnikateľ, ktorý sa zúčastní BforB, dostane 60 sekúnd, aby predstavil svoju prácu, produkty, alebo požiadal o pomoc pri hľadaní ľudí či odporúčaní. Okrem toho môže každý z nich využiť míting 1 na 1, kedy sa bližšie zoznámia, prípadne si vzájomne pomôžu.

„Biznis raňajok som sa zúčastnila prvýkrát pred mesiacom a bola som veľmi milo prekvapená. Stručný úvod a jednoznačné pravidlá dodali tomuto hromadnému stretnutiu dynamiku. Vo veľmi krátkom čase som získala informácie o 10 rôznych profesiách, z ktorých minimálne polovica sú vhodní kandidáti na spoluprácu s nami,“ povedala Mariana Neumanová, majiteľka mediálnej agentúry.

„Nič nie je náhoda a ani pozvánka mailom na raňajky BforB. Zaujala ma možnosť stretnúť nových ľudí, podnikateľov a robiť networking. Rád pracujem v tíme a vidím tu predpoklad k spoločnému úspechu. najviac sa mi páčia odporúčania, tie, ktoré dávam aj tie, ktoré na raňajkách pravidelne dostávam. Okrem toho je networking možnosťou naučiť sa lepšie podnikať,“ prezradil odborník na finančné poradenstvo a kouč Milan Kalmancai.

Svoje miesto na biznis raňajkách si našla aj šikovná Lenka Pavlíková, ktorá ma v centre Nitry príjemnú kaviareň. „Moja prvá skúsenosť s klubom BforB bola veľmi pozitívna a bola som milo prekvapená priateľským prístupom ostatných členov klubu. Určite každému jednému podnikateľovi odporúčam zúčastniť sa na biznis raňajkách. Dozviete sa veľa nových vecí, vymeníte si skúsenosti s inými podnikateľmi a hlavne získate mnoho kontaktov.“

Je to cesta k novým kontaktom. Už na prvom stretnutí spoznáte nielen nových ľudí z rozličných oborov, ale odnesiete si aj ich telefónne čísla, cenné rady a odporúčania, a čo je najdôležitejšie, získavate potenciálnych zákazníkov pre svoju službu či produkt. Zvyšok – stretnutie jeden na jedného a dotiahnutie obchodu do konca, je už len na vás.

Najbližšie biznis raňajky budú v hoteli Zlatý Kľúčik 17.11. alebo v Penzióne Artin 18.11.2015. V prí­pade záujmu kontaktujte oblastnú riaditeľku Ľubicu Rapčanovú na tel. čísle +421 914 276 386.

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Podnikatelia začali s novou taktikou: Presne vedia, čo posunie ich biznis vpred
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM