Správy

Počasie nepraje: Cez víkend nebude Garážový výpredaj ani Farmárske trhy

Tento víkend sa v Nitre nebude konať Garážový výpredaj a otvorená nebude ani farmárska tržnica. Organizátor Erik Blaško však už plánuje nové podujatie.

Ilustračný obrázok k článku Počasie nepraje: Cez víkend nebude Garážový výpredaj ani Farmárske trhy
10
Galéria

Obľúbený Garážový výpredaj, ktorý sa mal konať v sobotu 15. apríla, je zrušený. Dôvodom je upršané počasie. Informoval o tom organizátor podujatia na sociálnej sieti.

„Zajtra (15. apríla, pozn. redakcie) garážový výpredaj Nitra nebude. Zároveň vás musím upozorniť, že je dočasne zavretá aj farmárske tržnica. Bohužiaľ, nie vždy idú veci ako by sme chceli,“ uviedol Blaško.

Farmársky trh, ktorý sa mal konať v skleníku v areáli Zelokvetu, má byť pozastavený z organizačných dôvodov.

Prečítajte si tiež

Pripravujú novinku

Blaško spolu s Botanickou záhradou SPU v Nitre zároveň pripravuje aj ďalšiu novinku. O mesiac, 14. mája chce zorganizovať prvú výstavu amatérskych maliarov, sochárov, muzikantov a ďalších umelcov. Podujatie má prebiehať od 14.00 do 17.00 hodiny.

„Celá akcia sa bude konať každú nedeľu v spolupráci s Botanickou záhradou Nitra, za čo im patrí naše poďakovanie. Vec je ešte v riešení, no sú ústretoví, tak snáď všetko bude v poriadku. Vráťme do mesta bežný ruch, radosť a relax,“ dodáva Blaško.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

V Nitre odštartoval Sedlácky rinek
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM