Nikoleta Kováčová Rôzne Správy

Po ROKU opäť! Zažite STANOVAČKU v múzeu!

Ak vás láka ísť pod stan a vyskúšať si nocovanie pod hviezdnou oblohou, môžete si to vyskúšať v Slovenskom poľnohospodárskom múzeu.

Ilustračný obrázok k článku Po ROKU opäť! Zažite STANOVAČKU v múzeu!
Zdroj: pixabay.com

Slovenské poľnohospodárske múzeum v Nitre vlani po prvý raz zorganizovalo stanovačku v jeho areáli. Po nečakanom úspechu sa ju rozhodlo zopakovať aj tento rok.

Noc v múzeu

Noc N sa uskutoční zo soboty 6. júla na nedeľu 7. júla. Areál bude otvorený od 15:00 hod. Následne sa vstupná brána – B5 z Dlhej ulice 92 o 19:00 hod. zatvorí. Opustiť priestory Slovenského poľnohospodárskeho múzea bude možné na druhý deň ráno, v nedeľu od 7:00 do 10:00.

Príbytok na noc v múzeu, ako aj jedlo a nápoje si musí účastník podujatia zabezpečiť sám. Slovenské poľnohospodárske múzuem píše, že „k dispozícii bude ohnisko a gril“.

Rezervácia potrebná

Platí sa poplatok 5 eur za stan. „Na podujatie je potrebné sa vopred prihlásiť,“ dodáva orgnaizátor. Kontaktné údaje nájdete na facebookovej stránke múzea.

Už tento víkend sa uvidíme na našej stanovačke🌙 Základné informácie: 🟢Areál otvoríme o 15:00. 🟢Bránu zatvárame o 19:00,...

Posted by Slovenské poľnohospodárske múzeum Nitra on Monday, July 1, 2024

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM