Rastislav Búgel Krimi

Po kalvárii sa potuluje svorka psov! Bol nariadený ich odchyt

V poslednej dobe je medializácia prípadov spojených so psami takmer módnou záležitosťou. Pravdou však je, že stret s rozzúreným psom nie je práve príjemným momentom.

Ilustračný obrázok k článku Po kalvárii sa potuluje svorka psov! Bol nariadený ich odchyt

V poslednej dobe je medializácia prípadov spojených so psami takmer módnou záležitosťou. Pravdou však je, že stret s rozzúreným psom nie je práve príjemným momentom.

Pani žijúca na Benického ulici na kalvárii volala na linku mestskej polície. Ženina dcéra bola vonku venčiť ich malého psa, keď zrazu narazila na skupinku voľne pobehujúcich psov bez majiteľov.

„Dcéra išla pred dom venčiť nášho malinkého psíka a zrazu som počula jej krik. Okamžite som vybehla von a keď som zbadala vôkol dcéry tú svorku psov, s palicou v ruke som ich rozohnala. Dcére ani psíkovi neublížili, ale veľmi sa vyľakali ich prítomnosťou, kým sa nerozutekali,“ tvrdí matka dievčaťa.

Policajná hliadka spolu so ženou prešli ulice na kalvárii v smere úniku svorky psov, no žiadneho nenaši. Podobná situácia sa spomínanej žene nestala po prvý krát. Preto bol dohodnutý termín celoplošného odchytu túlavých psov na Kalvárii.

Nitra24.sk/msp nitra

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM