Rastislav Búgel Kultúra

Plesová sezóna pod Zoborom začína: V TÝCHTO dňoch nás čaká poriadna zábava!

So začiatkom roka už tradične prichádza aj vytúžená plesová sezóna. Krásne šaty, dobré jedlo a skvelá zábava nás čaká aj v Nitre.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna pod Zoborom začína: V TÝCHTO dňoch nás čaká poriadna zábava!
Zdroj: TASR

8. Akademický ples nitrianskych univerzít – 17.januára

V prehľade pripravovaných plesov nesmie chýbať ani ten univerzitný. Pre účastníkov plesu sú pripravené ukážky štandardnej plesovej choreografie v podaní nitrianskej Akadémie tanca, exotických latinskoamerických tancov skupiny Sangre nueva, či módna prehliadka Fashion Show z produkcie AD-Style. „Na počúvanie a do tanca bude hrať Dominika Titková & Friends a Cimbálová muzika Jožky Severína z Kostic. Nebude chýbať dobré víno, chutné jedlo, bohatá tombola a výborná nálada,“ informujú organizátori. Cena vstupenky na osobu je 49 eur a objednať si ich môžete na čísle 037 6408 001.

Mestský reprezentačný ples – 23.januára

Už tradične sa v meste pod Zoborom bude konať Mestský reprezentačný ples. Výťažok zo vstupného aj tento rok poputuje na humanitárne účely. V programe sa môžeme tešiť na Orchester Gustáva Broma, dirigenta Vlada Valoviča, Katarínu Hasprovú, sólistov, ľudovú hudbu Fidlikanti a iné. Cena vstupného 50 až 60 eur platí na poschodie resp. prízemie estrádnej haly PKO Nitra. Vstupenky si môžete objednať na čísle 037/ 6502 177.

6. Reprezentačný Ples Akadémie Tanca 2015 – 31.januára

V poradí už 6. Reprezentačný ples Akadémie tanca prinesie dobrú zábavu koncom mesiaca. V priestoroch Spojenej školy na ulici Boženy Slančíkovej rozprúdi náladu v rytme latina Lazaro. „V programe nebudú chýbať aj ľudové tance a samozrejme vystúpenia našich tanečníkov – Majstrov Slovenska v plesových choreografiách,“ informujú organizátori. Cena lístka je 35 eur na osobu a objednávať ich môžete na číslach 0948 202 345 / 0948 204 111.

22. Matičný ples – 7.februára

Svoj tradičný ples si pripravila aj Matica slovenská. Začiatkom februára si tak aj v priestoroch Spojenej školy Slančíkovej 2 v Nitre vychutnáme dobrú zábavu. Po zaplatení vstupného vo výške 35 eur na osobu dostaneme dve večere, aperitív, víno, kávu a minerálku. O zábavu bude postarané. Do tanca bude hrať DJ Fekete. Vstupenky si môžete objednať na čísle 0903 282668.

31. reprezentačný ples poľovníkov a priateľov prírody – 14.februára

Estrádna hala PKO v Nitre ožije ďalším plesom. Ples poľovníkov a priateľov prírody je jedným s najdlhšou históriou v meste pod Zoborom. 14.februára tak v PKO zažijete dobrú náladu a bohatý kultúrny program. V cene vstupenky (42,50 eur) je zahrnuté: prípitok, dve večere, 0,5 l vína, minerálka, káva a bohatá tombola. Vstupenky si môžete objednať na čísle 0907 783 125.

Prehľad plesových zábav v Nitre budeme postupne aktualizovať! Máte pre nás tip na zaujímavý ples v Nitre? Pošlite nám správu na email: bugel@global24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM