Rôzne

Plánujete svoj veľký deň? Inšpirácie môžete načerpať na DVOCH svadobných výstavách

Budúce nevesty sa majú na čo tešiť. Pod Zoborom sa už onedlho budú konať rovno dve svadobné výstavy.

Ilustračný obrázok k článku Plánujete svoj veľký deň? Inšpirácie môžete načerpať na DVOCH svadobných výstavách
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič , TASR/Vladimír Benko

Už o niekoľko dní sa v Nitre uskutoční prvá z dvoch plánovaných svadobných výstav. Nesie názov Svadobný veľtrh a konať sa bude v nedeľu 22. januára.

Všetko pod jednou strechou

Veľtrh môžete navštíviť v priestoroch PKO v čase od 10.00 do 17.00 hodiny. Okrem vystavovateľov na návštevníkov čakajú hudobné vystúpenia, súťaž o zaujímavé ceny a ukážky čepčenia.

„Veľa kvalitných dodávateľov nájdete pod jednou strechou a ušetríte tak kopec času pri vybavovaní. Okrem toho ušetríte aj veľa peňazí, nakoľko väčšina vystavovateľov ponúka výrazné výstavné zľavy. Nájdete veľa zaujímavých inšpirácií a noviniek, ktorými viete ozvláštniť vašu svadbu a prekvapiť svadobných hostí,“ informujú organizátori Svadobného veľtrhu.

Vstupné v predpredaji je vo výške 5 eur. Na mieste zaplatíme 7 eur. Deti do 10 rokov za vstup neplatia.

Prečítajte si tiež

Ožije aj Synagóga

Druhou v poradí je Na nitrianskej svadbe. Výstava bude v sobotu 25. februára prebiehať v priestoroch nitrianskej Synagógy. Všetko pre váš veľký deň tam nájdete v čase od 10.00 do 17.30 hodiny.

„Nechajte sa vtiahnuť do príjemnej atmosféry plnej inšpirácií, chutí a vôní tých najlepších prísad na dokonalú svadbu. Pod historickou strechou krásnej Synagógy v Nitre Vám prinášame deň plný úsmevov, ochutnávok a ukážok z toho najlepšieho, čo nesmie chýbať ani na Vašej svadbe,“ lákajú organizátori.

O príjemnú atmosféru sa postarajú ľudoví muzikanti, svadobná kapela a aj DJ. Chýbať nebude skvelé prosecco, sladké zákusky a tešiť sa môžete aj na čepčenie mladej nevesty.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM