Rastislav Búgel Hokej

Plandora o zmenách v zostave: Kristan odchádza, Lakosil brankárskou jednotkou

Hokejová sezóna 2013/2014 skončila len nedávno a v klube pod Zoborom už začali prípravy na tú ďalšiu. Riaditeľ klubu prezradil prvé zmeny v zostave.

Ilustračný obrázok k článku Plandora o zmenách v zostave: Kristan odchádza, Lakosil brankárskou jednotkou
Zdroj: Webnoviny.sk

Hokejový vicemajster spod Zobora si po uplynulej sezóne nestihol ani poriadne vydýchnuť a vo vedení klubu už prebiehajú prípravy na nasledujúci ročník. „S určitosťou môžem povedať, že v tíme skončil brankár Kristan. Urobil si u nás veľmi dobré meno, zažiaril na OH, nebolo v našich finančných silách ho udržať,“ povedal Plandora pre hokejportal.net. Rovnako potvrdil, že brankárskou jednotkou sa stane Vlastimil Lakosil.

Trio hráčov je isté

Ako pre hokejportal.net potvrdil riaditeľ klubu Ján Plandora, Kováčik, Milo a Stümpel budú v klube pokračovať aj v nasledujúcej sezóne. Prezradil, že určité zmeny v zostave nastanú, nakoľko spokojnosť vedenia nebola pri niektorých hráčoch v terajšom mužstve.

Pálffy v štádiu riešenia

Ako Plandora prezradil pre hokejportal.net, príchod Pálffyho do Nitry nie je nereálny, zatiaľ je však len v rovine dohody medzi Stümpelom a Pálffym. „Pokiaľ bude mať ich dohoda reálne kontúry, určite do toho vstúpime a urobíme všetko preto, aby sme ich dotiahli do konca. Bolo by to obrovské lákadlo nielen pre Nitru, ale pre celú extraligu,“ povedal Plandora. Mužstvo aj v budúcom ročníku povedie tréner Antonín Stavjaňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM