Krimi

Plač a volanie o POMOC: Školáčka ležala na zemi, jej kamarátka ostala na streche

Dve mladučké školáčky popíjali vodku. Jednu z nich musel policajt zniesť zo strechy po rebríku na chrbte.

Ilustračný obrázok k článku Plač a volanie o POMOC: Školáčka ležala na zemi, jej kamarátka ostala na streche
Zdroj: Dnes24.sk

V závere uplynulého týždňa tri hodiny po polnoci mestská polícia prijala oznam občana z Ďumbierskej ulice na sídlisku Chrenová.

Od areálu tenisových kurtov počul dievčenský plačúci hlas, ktorý volal o pomoc. Na miesto okamžite vyrazila motorizovaná hliadka.

Jedna ležala na zemi, ďalšia na streche

„Príslušníci v areáli po príchode zistili zjavne maloleté dievča, ktoré bezmocne ležalo na zemi, nedokázalo sa pohnúť a rovnako zjavná bola i skutočnosť, že je silne pod vplyvom alkoholu. Dievča uviedlo, že s kamarátkou pili vodku a tá zostala na streche objektu. Otrasená maloletá príslušníkom nevedela uviesť, ako sa ona dostala zo strechy objektu dolu, či spadla alebo sa jej nejakým spôsobom podarilo zliezť a problémy s mobilitou nastali až neskôr,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Druhé dievča, ktoré bolo na streche, nereagovalo na volanie policajtov.

Prečítajte si tiež

„Mestskí policajti na miesto privolali záchranárov a druhá motohliadka mestskej polície priniesla rozkladací rebrík, pomocou ktorého dievča zo strechy opatrne zniesol jeden z mestských policajtov dolu na chrbte. Po chvíli sa na miesto dostavila aj hliadka PZ SR, ktorú pravdepodobne privolal oznamovateľ,“ opisuje udalosti MsP v Nitre.

Mala iba 13 rokov!

Obe dievčatá pri zisťovaní totožnosti mestským policajtom uvádzali rôzne mená a dátumy narodenia.

„Nebolo možné určiť, či zámerne alebo je to v dôsledku stresu, alkoholu alebo prípadným zraneniam. Neskôr, po trpezlivom rozhovore zo strany príslušníkov mestskej polície, sa podarilo jedno z dievčat stotožniť, pričom bolo zistené, že má iba trinásť rokov. Druhé z dievčat, približne v rovnakom veku, sa stotožniť nepodarilo. Obidve dievčatá si posádka sanitky previezli do nemocnice na vyšetrenie a prípadnú detoxikáciu, s nimi sa presunula aj hliadka PZ SR, ktorá si celý prípad prevzala na objasnenie,“ dodáva nitrianska mestská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM