Rastislav Búgel Hokej

Pekelná atmosféra na nitrianskom zimáku: Klub prosí o ukončenie hádzania predmetov na ľad!

Atmosféra na domácich zápasoch hokejového extraligistu HK Nitra je povestná. Zaplnený štadión, „kotol“ plný fanúšikov, chorály...

Ilustračný obrázok k článku Pekelná atmosféra na nitrianskom zimáku: Klub prosí o ukončenie hádzania predmetov na ľad!
Foto: Rastislav Búgel

Elektrizujúca atmosféra na štadióne strhne každého. „Som hrdý na to , že šéfujem klubu s najlepšou diváckou podporou v celej lige. Mňa osobne práve Vaša priazeň a chuť zažívať opäť tú skvelú atmosféru na štadióne už druhýkrát vrátila na pozíciu šéfa klubu,“ povedal pre klubovú stránku riaditeľ HK Nitra Ján Plandora.

Problémy pre klub

Takmer žiadny domáci zápas sa však nezaobíde bez hádzania predmetov na ľadovú plochu. A tak medzi hráčov lietajú fľaše, poháre, mince, dokonca na ľad padli aj kamene. „Hádzaním rôznych predmetov na ľadovú plochu spôsobujete svojmu klubu nemalé finančné pokuty, priamo nám vyhadzujete z vreciek peniaze. Čo je ešte horšie, môžete spôsobiť priame, alebo následné zranenie ktoréhokoľvek hráča, aj Vášho domáceho obľúbenca,“ povedal pre stránku klubu Plandora.

Pekelná atmosféra

V klube sa už na náročné semifinále tešia. „Prispejte aj Vy k nášmu víťazstvu vytvorením pekelnej, ale kultúrnej atmosféry, bez urážok súpera, rozhodcov, ale hlavne bez hádzania predmetov na ľadovú plochu,“ dodal riaditeľ klubu Ján Plandora.

Svoju prosbu pridal v mene celého družstva aj tréner Antonín Stavjaňa: „Po našom strelenom góle žiadne konfety na ľad. Vo vynútenej prestávke doprajete súperovi oddych a možnosť spamätať sa z úderu a nám nežiaduce vypadnutie z tempa.“

Foto: Rastislav Búgel

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM