Aktualizované Tlačové správy

Parádny drevodom blízko Nitry: Očarí vás počtom izieb aj nízkymi nákladmi, FOTO

Ak vás boom výstavby rodinných domov doposiaľ obchádzal, po prečítaní tejto ponuky možno zmeníte názor. Pre tých, ktorí sú stále na vážkach, či svoj byt predať a presťahovať sa do domu, máme skvelý tip!

Ilustračný obrázok k článku Parádny drevodom blízko Nitry: Očarí vás počtom izieb aj nízkymi nákladmi, FOTO
13
Galéria

Ideálna príležitosť pre 4–5-člennú rodinu. Len 5 minút autom od Nitry, blízko R1 a zároveň v novovybudovanej časti obce. Ak k tomu pridáte nízke mesačné náklady, je to ponuka ako vyšitá pre tých z vás, ktorí uvažujú nad novým bývaním len na skok od mesta.

Tento nízkoenergetický drevodom v Lehote prekvapí hneď na začiatku počtom obytných miestností. K dispozícii na zariaďovanie máte až 5 izieb, každá zo 4 spální s možnosťou kúpeľne alebo šatníka. Tí najväčší labužníci si môžu dopriať aj saunu alebo relaxačnú miestnosť. A oddýchnuť sa dá samozrejme aj na priestrannej terase či veľkej záhrade.

Dom stojí na pozemku s celkovou výmerou 680 m2 a zastavanou plochou takmer 160 m2. Je postavený z najmodernejších materiálov zvučných značiek, je napojený na elektrinu, obecnú vodu, odpad je zatiaľ riešený žumpou. Kanalizácia sa bude riešiť v dohľadnej dobe. Plusom je aj plynová prípojka, ktorá už je k domu privedená. Keďže ide o nízkoenergetickú stavbu, mesačné náklady sú viac než potešujúce, cca 80 až 90 eur mesačne.

Cena domu s rozlohou zastavanej plochy 159,6 m2 a s pozemkom o výmere 680 m2 je 159 000 €, cena za m2 domu je 996 € / m2 a to už aj s pekným pozemkom. Ceny bytov sa pohybujú v Nitre na úrovni od 1 450 – 1 860 /m2.

S prísnejšími podmienkami pre získanie hypotéky a s cenami za byty, ktoré už dosiahli v Nitre svoj strop, by už nikto s túžbou vlastného bývania v rodinnom dome naozaj nemal otáľať. Preštudujte si túto ponuku podrobnejšie na domyvnitre.sk, možnosť obhliadky je samozrejmosťou. Info na telefónnom čísle: 0905 39 40 34.

Zhrnutie:

  • Nízkoenergetický drevodom, prevádzkové náklady 80–90 eur mesačne,
  • 5 izieb, každá s vlastnou kúpeľňou, možnosť využiť na pracovňu i relaxačnú miestnosť,
  • Autom len pár minút od Nitry a blízko R1 Západ,
  • Predávané ako holodom, zariadenie podľa vlastných predstáv.

Viac info na www.domyvnitre.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Parádny drevodom blízko Nitry: Pozrite FOTO
13
Galéria
Zdroj: domyvnitre.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM