Rastislav Búgel Kultúra

Parádne VIDEO únosu triednej knihy: Nechýbali autá, zbrane a poriadna akcia!

Internet zaplavujú rôzne podarené, aj menej kvalitne spracované videá únosu triednej knihy. Do ktorej kategórie spadá video zo Spojenej školy Slančíkovej?

Ilustračný obrázok k článku Parádne VIDEO únosu triednej knihy: Nechýbali autá, zbrane a poriadna akcia!
Zdroj: Dnes24.sk

Únosy triednej knihy patria medzi stálicu videí, ktoré sa objavujú pravidelne každý rok. Niektoré triedy maturantov ich berú ako nutné zlo, iní sa so svojim videom poriadne vyhrajú. Veľmi kvalitné video si pripravila aj Oktáva B. zo Spojenej školy Slančíkovej 2 v Nitre.

“Natáčanie prebiehalo celkom dobre, aj keď vo vzduchu bolo cítiť nervozitu. Celé to trvalo asi 10 hodín. Video natáčali dvaja veľmi šikovní chlapci z produkčnej spoločnosti z Vrábeľ,” informoval Dávid Klenko, jeden zo študentov.

Scenár si žiaci vymýšľali sami. “Rozhodli sme sa pre takýto únos práve preto, že keď sme videli únosy triednych kníh, kde sa naháňali na chodbe a triednu knihu si navzájom podávali, neskôr ju klasicky spálili alebo priviazali o balóny, bolo mi to už trápne. Navyše sme chceli byť aspoň trochu iní. Myslím, že sa nám to aj podarilo,” dodáva Dávid Klenko.

Ako sa vám páči nové video únosu triednej knihy? Pozrite si ho v priloženej galérii!

Únos triednej knihy na Spojenej škole Slančíkovej 2
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM