Rastislav Búgel Kultúra

Deň matiek v Nitre: Prehľad podujatí v mestských častiach

Ani tento rok sa v Nitre nezabudlo na mamičky. Pri príležitosti Dňa matiek je pripravené množstvo podujatí v mestských častiach.

Ilustračný obrázok k článku Deň matiek v Nitre: Prehľad podujatí v mestských častiach

Víkend 11. a 12. mája sa v okrajových častiach Nitry bude niesť v znamení osláv Dňa matiek. Mesto Nitra pre všetky mamičky a staré mamičky pripravilo kultúrny darček. Na slávnostiach vystúpia aj deti miestnych MŠ a ZŠ. Nitrianskym mamám príde pri tejto príležitosti zablahoželať vedenie mesta Nitry.

Na mamičky sa nezabudlo

V sobotu 11. mája o 16.00 hod. sa mamy v Mlynárciach môžu tešiť na program Veselo s harmonikou Milana Humpolca. V tento istý deň, v sobotu 11. mája o 17.00 hod., bude v Kultúrnom dome v Dolných Krškanoch program s názvom Kytica známych melódií Gizely Oňovej. V nedeľu 12. mája o 16.00 hod. zaznejú v Kultúrnom dome v Dražovciach evergreeny Zdeňka Sychru. Mamičky a staré mamy v Párovských Hájoch môžu prísť v nedeľu 12. mája o 17.00 hod. do miestneho KD na posedenie s harmonikárom Milanom Humpolcom. V nedeľu 12. mája o 18.00 hod. vystúpi v Kultúrno-spoločenskom centre v Janíkovciach akordeónový virtuóz Michal Červienka. Vstup na všetky podujatia je voľný.

Autor: Ľudmila Synaková

Foto: ilustračné

Pozvánka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM