Peter Klimant Rôzne

Zlatomoravecká ZUŠ-ka zverejnila termíny prijímacích pohovorov: V TIETO dni môžete prihlásiť svoje dieťa

Máte doma talentované dieťa, ktorého talent chcete ďalej rozvíjať? Ak áno, čítajte pozorne. Základná umelecká škola Zlaté Moravce zverejnila termíny prijímacích pohovorov. Tie sa budú konať už čoskoro.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravecká ZUŠ-ka zverejnila termíny prijímacích pohovorov: V TIETO dni môžete prihlásiť svoje dieťa
Zdroj: Dnes24.sk

Pokiaľ máte doma malého hudobníka či umelca a chcete, aby sa jeho talent ďalej rozvíjal, zbystrite pozornosť. S blížiacim sa koncom prázdnin totiž prichádza príležitosť prihlásiť ho na Základnú umeleckú školu v Zlatých Moravciach. Škola na svojich internetových stránkach už zverejnila termíny prijímacích pohovorov.

Tie sa budú konať v priestoroch Základnej umeleckej školy Janka Kráľa 4 v termíne od 24. augusta až do 11. septembra. Vyberať môžete hneď z niekoľkých odborov. Svoju ratolesť môžete konkrétne prihlásiť do hudobného, výtvarného, tanečného a literárno-dramatického odboru. Pre bližšie info môžete kontaktovať priamo školu na mailovej adrese zuszm@zuszm.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM